Resident Evil: Village PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Szokatlan folytatással tért vissza a Resident Evil.
1605543300

Áprilisban érkezhet a Resident Evil: Village?

A Capcom nemrég beismerte, hogy hackertámadás érte, és bár elmondása szerint a felhasználók érzékeny adatai nem kerültek illetéktelen kezekbe, nagyon úgy tűnik, hogy vállalat értékes információi elkezdtek kiszivárogni a világhálóra.
1604995200

Resident Evil: Village - félperces rettegés

A Sony Interactive Entertainment egy vadonatúj reklámanyagot osztott meg velünk a teniszjátékos Naomi Osakával a főszerepben. A videóban egész pontosan 33 másodperc erejéig a Resident Evil-sorozat legújabb része is előkerült.
1604570400

Resident Evil: Village - PS5-ön lesz teljes az élmény

Habár a Resident Evil: Village egy multiplatform játék lesz, mégis teljes körben támogatja majd a PlayStation 5 olyan hardveres újdonságait, mint az adaptív ravaszok, a haptikus visszajelzés vagy a Tempest 3D audiotechnológia.
1601056800

Resident Evil: Village - mégsem nextgen-exkluzív?

A legújabb Resident Evil-játékot a PC mellett kizárólag a következő generációs konzolokra jelentették be, illetve ennek szellemiségében is fejlesztik, azonban a Capcom még nem tett le arról, hogy PS4-re és Xbox One-ra is kihozza a címet.
1600334320

Hátborzongató előzetesen a Resident Evil: Village

A Resident Evil 7 sikerei után a Capcom belső nézetben folytatja Ethan Winters történetét. A Village kihalt, hátborzongató faluját és az azt övező sötét erdőt látva ezúttal is lesz okunk a félelemre.
1598972400

Resident Evil: Village - ott lesz az idei TGS-en

A PlayStation 5-bemutató alkalmával leleplezett Resident Evil: Village-ről június eleje óta várjuk már, hogy újra lássunk/halljunk valamit, de mindeddig néma csend honolt a franchise környékén. Szerencsére ez hamarosan megváltozik.
1595944800

Hamarosan újra láthatjuk a Resident Evil VIII-at?

Egy bennfentes forrás szerint már nem kell sokat várnunk, hogy újra mozgás közben láthassuk a Resident Evil: Village-et, ugyanis állítása szerint augusztusra (többek között) egy új trailerrel is készül a Capcom.
1594306800

Egy kérdőív buktatta le az Xbox Series S-t?

Hívjuk akár Xbox Series S-nek, vagy Xbox Lockhartnak, az biztos, hogy nem most először hallottunk pletykákat egy lehetséges másik next-gen Microsoft-konzolról. A szivárgás pedig tovább folytatódik - ezúttal a Capcom buktatta volna le a gépet?
1591946160

Minden pletyka igaz volt az új Resident Evilről

A tegnap esti PlayStation 5-bemutatón jelentették be a Resident Evil nyolcadik részét, amely a Village alcímet kapta. Minden pletyka beigazolódott, a hetedik rész közvetlen folytatása valóban furcsa darab lesz a korábbi felvonásokhoz képest.