Tiny Tina's Wonderlands PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Saját játékot kap a Borderlands-játékok Tiny Tinája.
1664013600

Önálló franchise lesz a Tiny Tina's Wonderlands, már tervben a folytatás is

A Borderlands eszement spin-offja messze túlszárnyalta a Gearbox elvárásait. A stúdió már egy önálló, a saját lábán is megálló franchise-ként gondol a fantasy-áthallásos lövöldére, az IP-t pedig nem hagyják sokáig parlagon.
1660287861

Megérkezett a Tiny Tina’s Wonderlands negyedik DLC-je

Megjelent a Tiny Tina’s Wonderlands legújabb DLC-je, a Shattering Spectreglass. Lássuk, milyen újdonságokat tartalmaz a kiegészítő!
1660053600

Látványosan meghúzta a Take-Two forgalmát a frissen megvett Zynga

A Take-Two is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését: ez volt az első negyedév, amin már a frissen bekebelezett Zynga számai is tükröződnek.
1655832000

Napokon belül a Steamet is beveszi a Tiny Tina's Wonderlands

Hamarosan már nem csak az epicesek kiváltsága lesz PC-n a Tiny Tina's Wonderlands. A steames starttal együtt ráadásul a szezonbérlet következő felvonása is megérkezik.
1651076040

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.
1650553200

Stúdiót vett a Gearbox Entertainment

Kétszázhúsz fővel bővül a Gearbox állománya, a cég felvásárolta ugyanis a Lost Boys Interactive-ot. A fejlesztőcsapat olyan játékokon dolgozott, mint a PUBG Battlegrounds vagy a Tina Tina's Wonderlands.
1649090184

Tiny Tina's Wonderlands teszt

Tiny Tina nemcsak a robbanószerek szakértője, de gyakorlott bunkermester is a Bunkers & Badasses nevű szerepjátékban. A kislány fantáziavilágában varázspálcát és puskákat lóbáló hősökké válhatunk a Sárkányúr ellen vívott hadjáratban.
1649056200

Brit toplista: Kirby kirobbanthatatlan az élről

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, miután azonban nem sok dobozos megjelenésünk volt a múlt héten, nem is okozott meglepetést: továbbra is Kirby új kalandja tanyázik az élen.
1648460460

Brit toplista: Tiny Tina nem bírt Kirbyvel

Akad pár érdekesség a legutóbbi friss toplistán, elvégre több új megjelenésünk is volt az elmúlt héten. Meglepetés: a Ghostwire: Tokyo még a legjobb tíz közé sem fért be, a Kirby viszont lenyomta Tiny Tina önálló kalandját.
1648227600

Tiny Tina's Wonderlands - befutott a launch trailer

Kalandra fel, megjelent a Tiny Tina's Wonderlands! A Borderlands-sorozat furcsa, D&D-szerű szerepjátékos körítéssel megspékelt mellékága egy ütős trailerrel készült a premier napjára - csekkoljátok le!