Crysis PC, PS3, X360

A Far Cry alkotóinak legújabb játéka, mely immáron a CryEngine 2-t használja. Az első DirectX 10-kompatibilis játék a piacon! (Később konzolokra is megjelent a játék, az viszont már a harmadik generációs engine-nel fut.)
1315566039

Októberben jön a Crysis első része konzolokra

A Crysis 2 megjelenésekor már gyanakodtunk arra, hogy Xbox 360-on és PS3-on sem maradunk előzmények nélkül - így esett meg az a sajátos képzavar, hogy a konzolosok előbb kapták meg a második részt, mint az elsőt. Sebaj, októberben a kör bezárul, az igényes grafikai követelményeknek megfelelően.
1309597201

Xbox 360-ra is megjelenik a Crysis első része?

A Crysis 2 megjelenése után talán egyértelmű lenne, hogy a Crytek konzolokra is elhozza a világbüntető grafikával megáldott, PC-re 2007-ben megjelent elődöt is. Bár hivatalos bejelentésről még nincs szó, ám a koreai korhatár-besorolásért felelős cég már utalt az xboxos portra.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.
1303033415

Crytek: 8 GB memória kell az új konzolokba

Habár a következő generációs konzolok valószínűleg még valahol a tervezési fázisban leledzenek, a fejlesztők szeretik megmondani a Microsoftnak és a Sonynak, hogy milyen hardvert kellene kiadniuk. Most a Crytek programozója közölte "kívánságát" a játéksajtóval.
1295078413

Mobilos játékot fejleszt a Crytek?

A Crysis-széria pátyolgatója, a Crytek minden jel szerint arra készül, hogy a mobiljátékok piacán is megvesse a lábát. Ambícióiról akkor szereztünk tudomást, amikor aktuális állásajánlataikban feltűnt, hogy iOS fejlesztőt keresnek. Az Epic és a Remedy után a frankfurti csapat is az Apple platformja mellett voksol.
1291359606

Márciusban örülhetünk a Crysis-regénynek

A Del Rey Books kiadó nagy fába vágta a fejszéjét: Crysis: Legion címmel egy fordulatos regény lát napvilágot, amely a játék második részének történetét meséli el. Az írói munkálatokat Peter Watts végzi, akinek nem újdonság a sci-fi műfaja. Tavasszal már olvashatjuk is.
1289580058

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.
1275054600

Crysis 2 képlopatok és koncepciórajzok

A Crytek nem elégszik meg egy trilógiával, tovább is folytatják majd a Crysis-sorozatot, a Crysis 2-t pedig a széria rebootjának tekintik.
1265544600

Az év modja: Mechwarrior Living Legends

Hatalmas közönségszavazás után végül a Crysishoz készült mod, a Mechwarrior: Living Legends vitte el az év legjobb modjának járó díjat.