Crysis PC, PS3, X360

A Far Cry alkotóinak legújabb játéka, mely immáron a CryEngine 2-t használja. Az első DirectX 10-kompatibilis játék a piacon! (Később konzolokra is megjelent a játék, az viszont már a harmadik generációs engine-nel fut.)
Típus: Akció, FPS, Lövöldözõs

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.

Crytek: 8 GB memória kell az új konzolokba

Habár a következő generációs konzolok valószínűleg még valahol a tervezési fázisban leledzenek, a fejlesztők szeretik megmondani a Microsoftnak és a Sonynak, hogy milyen hardvert kellene kiadniuk. Most a Crytek programozója közölte "kívánságát" a játéksajtóval.

Mobilos játékot fejleszt a Crytek?

A Crysis-széria pátyolgatója, a Crytek minden jel szerint arra készül, hogy a mobiljátékok piacán is megvesse a lábát. Ambícióiról akkor szereztünk tudomást, amikor aktuális állásajánlataikban feltűnt, hogy iOS fejlesztőt keresnek. Az Epic és a Remedy után a frankfurti csapat is az Apple platformja mellett voksol.

Márciusban örülhetünk a Crysis-regénynek

A Del Rey Books kiadó nagy fába vágta a fejszéjét: Crysis: Legion címmel egy fordulatos regény lát napvilágot, amely a játék második részének történetét meséli el. Az írói munkálatokat Peter Watts végzi, akinek nem újdonság a sci-fi műfaja. Tavasszal már olvashatjuk is.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.

Crysis 2 képlopatok és koncepciórajzok

A Crytek nem elégszik meg egy trilógiával, tovább is folytatják majd a Crysis-sorozatot, a Crysis 2-t pedig a széria rebootjának tekintik.

Az év modja: Mechwarrior Living Legends

Hatalmas közönségszavazás után végül a Crysishoz készült mod, a Mechwarrior: Living Legends vitte el az év legjobb modjának járó díjat.

Végre elkészült a CryEngine 3.0

A Crytek tegnap nagy örömmel értesített mindenkit, hogy a következő generációs motorjuk teljes egészében elkészült, és a fejlesztők rendelkezésére áll.

HWSW: Tesztasztalon az Acer NVidia ION nettopja

Az Acer az első gyártó, mely az NVIDIA ION platformját alkalmazta legújabb nettopjában. A gép a HWSW szerkesztőségébe is ellátogatott egy teszt erejéig.

A héten megjelenő játékok és filmpremierek listája

Az érettségi szezon miatt Fojesz helyett ezúttal én szállítom nektek a héten megjelenő játékok listáját. Jön egy pár finom falat ezúttal is!