The Last of Us: Part I PC, PS5

A The Last of Us 2022-es remake-je.

Elkészült a The Last of Us: Part I videótesztünk!

A Naughty Dog megkerülhetetlen remekműve minden eddiginél szebb, kidolgozottabb formában tért vissza az új generációban. Videótesztben meséljük el, hogy milyen lett a The Last of Us remake-je.

The Last of Us: Part I teszt (videóteszttel!)

Két évvel ezelőtt egy valódi technológiai csodaként búcsúztatta el a PlayStation 4-et a The Last of Us: Part II. A Naughty Dog most szintre hozta a széria felejthetetlen első epizódját is.

Újabb gameplay felvételen a The Last of Us: Part I

Úgy látszik, hogy a The Last of Us: Part I megjelenésének hetében egy nap sem maradunk videó nélkül. Most Bill városának felfedezését nézhetjük végig közel hét percen keresztül.

A fejlesztők mesélnek a The Last of Us: Part I-ról

A héten végre ismét fejest ugorhatunk Joel és Ellie első közös kalandjába, miután az alapoktól alkották azt újra PlayStation 5-ön. Most a készítők mesélnek arról, hogyan is hozták össze ezt a grandiózus projektet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan zárjuk a nyarat, és ha az őszünk annyira sűrű lesz, mint a következő néhány nap, akkor bizony nagyon szép idők várnak ránk!

Újabb videókon a The Last of Us: Part I

A launch trailer után most megnézhetjük a játék első tizenöt percét, valamint az, hogy milyen kisegítő opciókat tartogat a speciális igényekkel rendelkező játékosok számára.

Befutott a The Last of Us: Part I launch trailere

Megkapta utolsó előzetesét is a Naughty Dog meghatározó játékának remake-je, a The Last of Us: Part I.

Végre belenézhetünk a The Last of Us-sorozatba!

Tegnap este elrajtolt a Sárkányok háza, ennek apropóján pedig az HBO összeállított egy trailert a többi közeljövőben érkező műsorából - húsz másodpercre a The Last of Us-sorozat is befigyel!

The Last of Us-sorozat - lehullt a lepel a Henryt és Samet alakító színészekről

Habár a The Last of Us-sorozat forgatása már véget ért, akad még egy-két név a színészgárdából, akit nem mutattak be nekünk a készítők.

The Last of Us: Part I - nem késik sokat a PC-s verzió

A The Last of Us: Part I PC-s megjelenésével végre a számítógépes tábor is megismerheti minden idők egyik legnagyszerűbb PlayStation-exkluzívját. A pontos dátum egyelőre nem ismert, de nem kell túl sokat várnunk rá.