The Last of Us: Part I PC, PS5

A The Last of Us 2022-es remake-je.

Tíz percben a The Last of Us: Part I újdonságairól

Tegnap ugyan már kiszivárgott egy adag gameplay felvétel a remake-elt The Last of Usból, mára beesett egy hivatalos anyag is, amelyben a fejlesztők tíz percen keresztül ecsetelik a játék újdonságait.

The Last of Us: Part I - kiszivárgott hatpercnyi gameplay

Szeptemberben egy nagyszabású remake formájában tér vissza a The Last of Us első része, a szivárogtatóknak hála pedig most alaposan szemügyre vehetjük, hogy mennyit változott a játék.

Aranylemezre került a The Last of Us: Part I

A Naughty Dog csapata keményen dolgozott, és már el is készült a The Last of Us: Part I-nal, ami a mai nap került aranylemezre.

Hihetetlenül élethű Tess a The Last of Us: Part I-ban

Kilenc évvel ezelőtt jelent meg a The Last of Us, ennek alkalmából pedig a Naughty Dog egy összehasonlító videóval kedveskedett az eredeti, illetve a hamarosan megjelenő felújított változata között.

SGF 2022: The Last of Us: Part I - ilyen volt, ilyen lett

Tegnap végre hivatalosan is megerősítették, hogy készül a The Last of Us első részének remake-je, az internetet pedig el is lepték az összehasonlító videók, amelyek a remasterelt és az új kiadást állítják egymás mellé.

SGF 2022: Troy Baker és Ashley Johnson is szerepel a The Last of Us-sorozatban

Néhány mondat erejéig az HBO-féle The Last of Us-sorozat is szerepet kapott a Summer Game Fest nyitóeseményén - ha már ennyire The Last of Us-lázban égünk, miért pont ez maradt volna ki?

SGF 2022: Színpadra került a The Last of Us multiplayeres mellékága is

Neil Druckmann a Summer Game Fest színpadán járt, hogy a The Last of Us: Part I mellett szót ejtsen a széria régóta emlegetett multiplayeres mellékhajtásáról is.

SGF 2022: Bemutatkozott a The Last of Us: Part I - frissítve!

Beigazolódtak a pletykák, lényegében biztosra vehetjük, hogy jön a The Last of Us első részének remake-je. Az újrázás PS5-re és PC-re is megjelenik.