Starcraft II: Wings of Liberty

A Starcraft című nagysikerű Blizzard Entertainment stratégia második része, melyre sok-sok évet kellett várnunk, de nagyon úgy néz ki, hogy türelmünk kifizetődő volt. Jííííhháááááá!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

Starcraft II: Wings of Liberty

Soha nem gondoltam volna, hogy megérem ezt a napot. Tizenkét éve várunk arra, hogy kiderüljön, mi történt Raynorral és Zeratullal, hogy meglássuk, mit tervez Kerrigan. Ennyi idő alatt egy Starcraft rajongó kissrácból felnőtt vált, egy fiatal felnőttből családos ember...

Gamers' Booty bemutatja: StarCraft 2

"Kalózkézen" a Blizzard eladási rekordokat döntő RTS-e. Mindig nagy örömünkre szolgál, ha egy hazai kezdeményezésről számolhatunk be. Humorban jók vagyunk.

StarCraft 2: eddig 1.8 millió példány talált gazdára

A papírforma győzött: a korai adatok alapján a StarCraft 2 lett 2010 leggyorsabban fogyó játéka, a PC-s játékok között pedig minden idők legjobb debütjével büszkélkedhet.

Starcraft II: Wings of Liberty Launch party

Megjelent az évtized egyik legjobban várt játéka! A Starcraft II trilógia első darabjának megszerzéséért százak álltak sorba a budapesti dupla launch party alatt, mi pedig jó újságíróként mindkét helyszínre ellátogattunk, hogy értékes beszámolóval szolgálhassunk, csak nektek.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

Starcraft 2 launch party a Saturn Budában is

Emlékeztetőként ismét megemlítjük, hogy ma este még egy éjféli Starcraft 2-es nyitóbuli készül, mégpedig a Saturn Budában, programokkal, játékakcióval!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Súlyos hét lesz ez, főleg Starcraft-rajongó PC-tulajdonosoknak. A többiek is számíthatnak egy-két érdekességre, de azért érződik, hogy uborkaszezon van.

StarCraft 2: a gyűjtői kiadás közelebbről

Egy ínycsiklandozó kicsomagolós videó látott napvilágot, amelyben a szerencsések már közelebbről is szemügyre vehették a gyűjtői kiadás tartalmát.

Mégsem 100 millió dollárba került a StarCraft 2

A Wall Street Journal nemrég helyreigazítást közölt korábbi cikkéből kifolyólag, miszerint a Blizzard RTS-ének költségei 100 millió dollárra rúgtak.

A Mammutban is lesz Starcraft 2 nyitóbuli

Ha nem jó neked a helyszín, esetleg kései az időpont, az Allee mellett Mammutban lévő Saturn Buda áruházban is megünnepelheted a Starcraft 2 megjelenését.