Starcraft II: Wings of Liberty

A Starcraft című nagysikerű Blizzard Entertainment stratégia második része, melyre sok-sok évet kellett várnunk, de nagyon úgy néz ki, hogy türelmünk kifizetődő volt. Jííííhháááááá!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

Gamers' Booty bemutatja: StarCraft 2

"Kalózkézen" a Blizzard eladási rekordokat döntő RTS-e. Mindig nagy örömünkre szolgál, ha egy hazai kezdeményezésről számolhatunk be. Humorban jók vagyunk.

StarCraft 2: eddig 1.8 millió példány talált gazdára

A papírforma győzött: a korai adatok alapján a StarCraft 2 lett 2010 leggyorsabban fogyó játéka, a PC-s játékok között pedig minden idők legjobb debütjével büszkélkedhet.

Starcraft II: Wings of Liberty Launch party

Megjelent az évtized egyik legjobban várt játéka! A Starcraft II trilógia első darabjának megszerzéséért százak álltak sorba a budapesti dupla launch party alatt, mi pedig jó újságíróként mindkét helyszínre ellátogattunk, hogy értékes beszámolóval szolgálhassunk, csak nektek.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

Starcraft 2 launch party a Saturn Budában is

Emlékeztetőként ismét megemlítjük, hogy ma este még egy éjféli Starcraft 2-es nyitóbuli készül, mégpedig a Saturn Budában, programokkal, játékakcióval!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Súlyos hét lesz ez, főleg Starcraft-rajongó PC-tulajdonosoknak. A többiek is számíthatnak egy-két érdekességre, de azért érződik, hogy uborkaszezon van.

StarCraft 2: a gyűjtői kiadás közelebbről

Egy ínycsiklandozó kicsomagolós videó látott napvilágot, amelyben a szerencsések már közelebbről is szemügyre vehették a gyűjtői kiadás tartalmát.

Mégsem 100 millió dollárba került a StarCraft 2

A Wall Street Journal nemrég helyreigazítást közölt korábbi cikkéből kifolyólag, miszerint a Blizzard RTS-ének költségei 100 millió dollárra rúgtak.

A Mammutban is lesz Starcraft 2 nyitóbuli

Ha nem jó neked a helyszín, esetleg kései az időpont, az Allee mellett Mammutban lévő Saturn Buda áruházban is megünnepelheted a Starcraft 2 megjelenését.

Befutott a StarCraft II legújabb előzetese

Napok vannak hátra a StarCraft II megjelenéséig, mégis alig bírjuk kivárni. A várakozás fájdalmait enyhítendő, ajánljuk megtekintésre a játék új előzetesét.