Starcraft II: Wings of Liberty

A Starcraft című nagysikerű Blizzard Entertainment stratégia második része, melyre sok-sok évet kellett várnunk, de nagyon úgy néz ki, hogy türelmünk kifizetődő volt. Jííííhháááááá!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

Starcraft 2 - Csata a Zergek és a Protossok között

Megérkezett a legújabb Battle Report a Blizzard által fejlesztett stratégiai játékból, amelyben a Zergek és a Protossok közti csatát vehetjük szemügyre.

E3 2009: Lezajlott az Activision konferencia

Elsőként az Activision Blizzard tartott sajtókonferenciát az idei E3 előtt; az eseményen szó esett a játékpiacról, az új címekről és a jövőbeni tervekről is.

Egy teljesen új játékon dolgozik a Blizzard

A hír immáron hivatalos. A Diablo III és a Starcraft 2 mellett egy harmadik játékon is dolgozik a Blizzard, ami ezúttal nem más lesz, mint egy MMORPG!

Már lehet regisztrálni a StarCraft 2 bétára

Elindult a regisztráció a StarCraft 2 bétájára. Jelentkezni a Battle.net profilon belül lehetséges, a Beta Profile Settings menüpont alatt - sok sikert mindenkinek!

Starcraft 2 - 22 perces csatajelenet

Mostanában kevés videót láthattunk a Blizzard által fejlesztett Starcraft 2-ről, a mai napon napvilágot látott egy nem kevesebb, mint 22 perces jelenet.

Kilépett az Activision a PC Gaming Alliance-ből

A PC Gaming Alliance remek kezdeményezésnek bizonyult, ám az utóbbi időben több tag is kilépett a számítógépes játékok érdekeit védő szövetségből.

Bemutatkozik a megújult Battle.net

A Blizzard felújította a Battle.net oldalát. A portál nem csak új külsőt kapott, de rengeteg, nagyszerű és szükséges fejlesztéssel is bővült.

Egyre csak szépül a Starcraft második része

A Blizzard grafikusai igen keményen dolgoznak, ugyanis ma napvilágra került néhány új kép, amelyeken az egyre szépülő egységeket vehetjük szemügyre.

Starcraft 2 - Képek a szerelmesek ünnepére

A Blizzard mindig is igyekezett aktuális játékairól az ünnepeknek megfelelő képeket készíteni, nincs ez másként a Valentin nap esetében sem.

Starcraft 2 - Néhány hónapon belül indulhat a béta

A Blizzard által fejlesztett Starcraft 2 hamarosan elérkezik abba a stádiumba, amikor elindulhat a béta teszt a Battle.net 2 lebutított változatán keresztül.