Starcraft II: Wings of Liberty

A Starcraft című nagysikerű Blizzard Entertainment stratégia második része, melyre sok-sok évet kellett várnunk, de nagyon úgy néz ki, hogy türelmünk kifizetődő volt. Jííííhháááááá!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

GDC 10: A PS3 Move elég pontos a Starcrafthoz

A Sony nem győzi hangsúlyozni, mennyire pontos érzékelést tesz lehetővé a Playstation Move. Nem hagyják cserben a hardcore gamereket, legalábbis ezt mondják.

GDC 10: Blizzard konferenica

A játékdesign leganda, a Blizzard Entertainment alelnöke tartotta a cég prezentációját a GDC-n, ami minden eddiginél nagyobb tömegeket vonzott. Mi a Blizzard titok?

Még mindig az év első felét célozza a Starcraft 2

A Blizzard szerint a dolgok kezdenek jól alakulni, s teljesen reaális lehet, hogy a Starcraft 2 még az év első felében megjelenjen. Azért kicsit szkeptikusak vagyunk.

eBay-en árulják a Starcraft 2 béta kulcsokat

Sokan nem kaptak béta kulcsot a Starcraft 2-höz, vannak azonban, akik még ebből is pénzt akarnak csinálni. Az eBay-en átlag 300 dollárért lehet venni hozzáférést!

Starcraft II: Wings of Liberty Bétateszt

Ki tudja már, mióta húzódik, mióta ígérik. A legtöbb rajongó ezen idő alatt végigjárta a Starcraft-függők négy állapotát: remény, várakozás, anyázás, közöny. Persze ez talán érthető is, sokan ugyanis -velem együtt- már lassan tizenkét éve várjuk a világ legjobb stratégiai játékának folytatását, s amikor valamiért ennyi ideig kell imádkozni, az bárki hitét próbára teszi.

Elindult a Starcraft II bétatesztje

A bolti megjelenésnél csak egy dolgot vártak a jobban a rajongók: a Starcraft II bétatesztjének elindulását, így most jó ideig egy rossz szavuk sem lehet.

Starcraft 2 zárt béta még ebben a hónapban

Lezajlott az Activision-Blizzard 2009. negyedik negyedéves üzleti konferenciabeszélgetése, ahol a cégvezérek beszéltek a jelenről és a jövőről is.

StarCraft II - jut majd kulcs mindenkinek

A Blizzard koreai közösségi menedzsere szerint nincs ok aggodalomra, a StarCraft II bétájában lesz elég férőhely ahhoz, hogy minden rajongó letesztelhesse a játékot.

Starcraft 2: Wings of Liberty - protoss missziókkal

A Blizzard hivatalosan is megerősítette a korábbi feltételezéseket, miszerint az első Starcraft 2 epizódban néhány küldetés erejéig a protoss is játszható faj lesz.

Hétfő délutáni galériafrissítés ebéd utánra

E heti összeállításunkban olyan játékokról kerültek be friss képek, mint a Starcraft 2, a Lost Planet 2, a Napoleon: Total War vagy a Monster Hunter 3.