Starcraft II: Wings of Liberty

A Starcraft című nagysikerű Blizzard Entertainment stratégia második része, melyre sok-sok évet kellett várnunk, de nagyon úgy néz ki, hogy türelmünk kifizetődő volt. Jííííhháááááá!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

Starcraft 2 - Bevetésen a Zerg csapatok

A Blizzard által fejlesztett Starcraft 2 körül nagy a csend mostanában, ám most végre érkezett egy videó, amelyben a Zerg csapatok bevetését láthatjuk.

Starcraft 2 - 20 percnyi látnivaló érkezett

Megérkezett a negyedik Battle Report, amely ismét jó hosszúra, 20 percesre sikeredett, de a rajongók szemügyre vehetik kedvencüket akció közben is.

Battle.net használatra kötelez a Blizzard

A Blizzard elérkezettnek látta az időt, hogy a nagyszerű Battle.net rendszerét kötelezővé tegye, ezzel megkönnyítve a saját és a felhasználók dolgát is.

Fociba fektetett be a Blizzard igazgatója

Mennyi pénzt hozhatnak a konyhára a Blizzard-játékok? Nos annyit biztosan, hogy a cég operációs igazgatója egy neves amerikai focicsapatban vásárolhasson részesedést.

GamesCom 09: Giga galériafrissítés utoljára

Tegnap véget ért a kölni GamesCom, a hétvégén viszont annyi shot érkezett, hogy kár lenne átsiklani felette. Következzék hát a kiállítás utolsó galériafrissítése!

GamesCom 09: A második videócsokor

Megérkezett a második videócsokor, amelyben megcsodálható a Final Fantasy XIV Online, Starcraft 2, God of War 3, Risen, Guild Wars 2 és a RUSE.

BlizzCon 2009: Starcraft 2 kedvcsináló mozgóképek

Hamarosan kezdetét veszi a Blizzard rendezvénye, a BlizzCon, s ennek örömére a fejlesztők megtekinthetővé tettek két vadi új videót.

Idén már nem játszhatunk a Starcraft 2-vel

Most már hivatalos, hogy a Blizzard által fejlesztett stratégiai játék nem jelenik meg az idei év folyamán, csak valamikor a következő esztendőben kerül a boltokba.

Starcraft 2 - LAN támogatás nélkül érkezik

A Blizzard által fejlesztett első rész mindig is a remek LAN csatáiról volt híres, ám ez a lehetőség kimarad a folytatásból, állítja a cég fejese, Rob Pardo.

Starcraft 2 - Újabb videó a többjátékos módról

Újabb videó érkezett a Starcraft 2 kapcsán, amelyben ismét a többjátékos mód örömeit vehetjük szemügyre. Egyre izgalmasabbnak tűnik a folytatás.