Starcraft II: Wings of Liberty

A Starcraft című nagysikerű Blizzard Entertainment stratégia második része, melyre sok-sok évet kellett várnunk, de nagyon úgy néz ki, hogy türelmünk kifizetődő volt. Jííííhháááááá!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

StarCraft II launch party Budapesten

Végre testközelbe került a StarCraft II megjelenése: a Wings of Liberty alcímet viselő epizód július 27-én kerül boltokba, amit az 576 KByte nyitóbulival ünnepel meg.

StarCraft 2: 3D-támogatás a megjelenés után

A Blizzard is halad a korral, nyilatkozatuk szerint a hónap végén megjelenő ádáz RTS-sük is támogatni fogja a 3D-t, de csak patch formájában lesz elérhető.

Videón a StarCraft háttértörténete

A Blizzard RTS-e egy hónapon belül a második részéhez érkezik, a népszerű kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy megismerkedjünk a saga előzményeivel.

Koreában ingyen StarCraft 2 jár a WoW-osoknak

Az ázsiai ország mindig is megkülönböztetett figyelemben részesült a Blizzard részéről, most egy teljesen egyedi előfizetési modellről érkezett hír a térségből.

Starcraft 2: Wings of Liberty TV-reklám

Hölgyeim és Uraim, most megtudhatjuk, hogy milyen TV-reklámot rittyentett össze a szentséges Blizzard a mérföldkőnek szánt Starcraft 2 első fejezetéhez.

A Blizzard nem, a Namco támogatja a DRM-et

Olivier Comte, a Namco Bandai Partners vezetője a CVG-nek a napokban adott interjújában a DRM-mel kapcsolatos állásfoglalását is kifejtette.

Egy héttel továbbtart a StarCraft II bétatesztje

Az eredeti tervek szerint hétfőn ért volna véget a StarCraft II bétatesztje, de a Blizzard bejelentése szerint végül csak egy héttel később lesz kapuzárás.

Cenzúrázzák a dél-koreai Starcraft 2-t

Nem áll meg a harc a Blizzard és Korea között. A világ egyik legnagyobb fejlesztőcsapata nem nyugszik bele a Starcraft 2 18+ -os korosztályhatárába, inkább cenzúráznak.

Július végén jeleniik meg a Starcraft 2

Egészen pontosan július 27-től vásárolhatjuk meg minden idők legjobb RTS játékának folytatását. A Blizzard valószínűleg sokak nyári szünetét változtatja át kockulássá.

Nem Starcraftozhatunk majd amerikai barátokkal

Nem lesz kontinenseken átívelő multiplayer a Starcraft 2-ben, legalábbis az első napokban, hetekben. A Blizzard csak régión belüli barátokkal enged majd játszani.