Starcraft II: Wings of Liberty

A Starcraft című nagysikerű Blizzard Entertainment stratégia második része, melyre sok-sok évet kellett várnunk, de nagyon úgy néz ki, hogy türelmünk kifizetődő volt. Jííííhháááááá!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

Le ne maradj a hétfői Starcraft 2 nyitóbuliról!

Már csak pár nap, és itt a StarCraft 2. A megjelenést hétfőn hatalmas Launch Party előzi meg az 576 Kbyte jóvoltából, a budapesti Allee bevásárlóközpontban!

Starcraft 2: a világ egyik legdrágább játéka

A Wall Street Journal szerint a Starcraft 2 elkészítése több mint 100 millió dollárba került, amivel a világ egyik legdrágább játékává vált.

Befutott a StarCraft 2 hivatalos gépigénye

Megijedni nem kell, a július 27-n boltokba kerülő StarCraft 2 vasigénye mérsékelt és bőven a megadható értéken belül mozog. Gépet fejleszteni még nem szükséges.

Mégsem kell valódi név a Blizzard fórumaihoz

A Blizzard meggondolta magát, a rajongók elégedetlenségét látva döntöttek úgy, hogy mégsem vezetik be a Real ID rendszert a hivatalos fórumaikon.

Valódi névvel lehet csak fórumozni a Blizzardnál

A trollokat és az állandó flame-elést megunva, a Blizzard fórumain a jövőben csak valódi nevek használatával lehet majd hozzászólni.

StarCraft II launch party Budapesten

Végre testközelbe került a StarCraft II megjelenése: a Wings of Liberty alcímet viselő epizód július 27-én kerül boltokba, amit az 576 KByte nyitóbulival ünnepel meg.

StarCraft 2: 3D-támogatás a megjelenés után

A Blizzard is halad a korral, nyilatkozatuk szerint a hónap végén megjelenő ádáz RTS-sük is támogatni fogja a 3D-t, de csak patch formájában lesz elérhető.

Videón a StarCraft háttértörténete

A Blizzard RTS-e egy hónapon belül a második részéhez érkezik, a népszerű kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy megismerkedjünk a saga előzményeivel.

Koreában ingyen StarCraft 2 jár a WoW-osoknak

Az ázsiai ország mindig is megkülönböztetett figyelemben részesült a Blizzard részéről, most egy teljesen egyedi előfizetési modellről érkezett hír a térségből.

Starcraft 2: Wings of Liberty TV-reklám

Hölgyeim és Uraim, most megtudhatjuk, hogy milyen TV-reklámot rittyentett össze a szentséges Blizzard a mérföldkőnek szánt Starcraft 2 első fejezetéhez.