Starcraft II: Wings of Liberty

A Starcraft című nagysikerű Blizzard Entertainment stratégia második része, melyre sok-sok évet kellett várnunk, de nagyon úgy néz ki, hogy türelmünk kifizetődő volt. Jííííhháááááá!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

Starcraft 2: Wings of Liberty TV-reklám

Hölgyeim és Uraim, most megtudhatjuk, hogy milyen TV-reklámot rittyentett össze a szentséges Blizzard a mérföldkőnek szánt Starcraft 2 első fejezetéhez.

A Blizzard nem, a Namco támogatja a DRM-et

Olivier Comte, a Namco Bandai Partners vezetője a CVG-nek a napokban adott interjújában a DRM-mel kapcsolatos állásfoglalását is kifejtette.

Egy héttel továbbtart a StarCraft II bétatesztje

Az eredeti tervek szerint hétfőn ért volna véget a StarCraft II bétatesztje, de a Blizzard bejelentése szerint végül csak egy héttel később lesz kapuzárás.

Cenzúrázzák a dél-koreai Starcraft 2-t

Nem áll meg a harc a Blizzard és Korea között. A világ egyik legnagyobb fejlesztőcsapata nem nyugszik bele a Starcraft 2 18+ -os korosztályhatárába, inkább cenzúráznak.

Július végén jeleniik meg a Starcraft 2

Egészen pontosan július 27-től vásárolhatjuk meg minden idők legjobb RTS játékának folytatását. A Blizzard valószínűleg sokak nyári szünetét változtatja át kockulássá.

Nem Starcraftozhatunk majd amerikai barátokkal

Nem lesz kontinenseken átívelő multiplayer a Starcraft 2-ben, legalábbis az első napokban, hetekben. A Blizzard csak régión belüli barátokkal enged majd játszani.

StarCraft II - Koreában csak felnőtteknek

A Blizzard is meglepődött, amikor a Starcraft-játékosok Mekkájának számító Koreában kizárólag felnőtteknek szóló címmé nyilvánították a folytatást.

Oroszországban havidíjas lesz a Starcraft II

Az oroszok máshogy fizetnek majd a Starcraft II többjátékos módjáért, ráadásul némi megkötést is fognak kapni - egyelőre nem tudni, hogy ez másokat is érint-e majd.

Brutálisan néz ki a Starcraft 2 gyűjtői kiadás

A Blizzard a minap bejelentette, hogy készül a Starcraft 2: Wings of Liberty gyűjtői kiadása is, mely a 100 dolláros ára mellé tengernyi extrával kecsegteti a játékosokat.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.