Starcraft II: Wings of Liberty

A Starcraft című nagysikerű Blizzard Entertainment stratégia második része, melyre sok-sok évet kellett várnunk, de nagyon úgy néz ki, hogy türelmünk kifizetődő volt. Jííííhháááááá!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

Újabb adag képpel frissült galériánk

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Populous DS, a Skate 2, a The Lord of the Rings Online - Mines of Moria vagy a Yakuza 2.

Ebéd utáni galériafrissítés sztárokkal

Mai galériafrissítésünkben igazi sztárokat köszönthetünk. A felhozatalban van Demigod, Killzone, Mortal Kombat, Pure, Spore és Starcraft is!

Starcraft 2 - 2009-ben?

A napokban zajlik az Aucklandben megrendezett Activate Asia Pacific esemény, amin Philip Earl a Blizzard egyik fejese, érdekes kijelentést tett.

Starcraft II - kézikamerás gameplay jelenet

A Gears of War folytatása mellett egy másik kedvencünk új része is bemutatásra került a Penny Arcade Expón, melyről természetesen szintén készült felvétel.

GC 2008: Mégsem lesz Starcraft MMORPG?

Továbbra is csak álom marad a StarCraft MMORPG: Frank Pearce, a Blizzard munkatársa szerint egy Starcraft MMO fejlesztése rettentően nehéz munka lenne.

GC 2008: A hatodik videóözön

A hatodik összeállításban látható a Starcraft 2, Dragon Age: Origins, Sacred 2: Fallen Angel, Red Faction: Guerrilla, Motorstorm: Pacific Rift stb.

Több Blizzard játékban is lesz achievement

Nem csak az idén megjelenő World of Warcraft kiegészítő tartalmaz majd achievement pontokat, hanem a jövőben megjelenő Blizzard játékok is.

StarCraft II - új képek és információk érkeztek

Újabb képek kerültek elő a Diablo III árnyékában majdnem elfelejtett StarCraft II-ből, továbbá a Blizzard új információkkal frissítette a hivatalos honlapot.

Idén nem jelenik meg a Starcraft 2

A Blizzard World Wide Invitational rendezvényen újságírók kérdezgették Rob Pardot, aki elárulta, hogy az idei évben nem jelenik meg a Starcraft második része.

Ismét frissült a Blizzard teaser!

Az elmúlt napokban nagy izgalmat kavaró Blizzard teaser mostanra oly mértékben látható vált, hogy a feltételezések mindig változnak.