Starcraft II: Wings of Liberty

A Starcraft című nagysikerű Blizzard Entertainment stratégia második része, melyre sok-sok évet kellett várnunk, de nagyon úgy néz ki, hogy türelmünk kifizetődő volt. Jííííhháááááá!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

Új screenshotok érkeztek a galériába

Galériánk vadi új Fable 2 DLC, Fallout 3 DLC, SimAnimals, Starcraft 2 és Star Ocean: The Last Hope képekkel bővült ma este. Tessék meglesni őket!

StarCraft II - szavazás a Dark Templar törzsekről

Új képek, valamint egy szavazás is felbukkant a StarCraft második részével kapcsolatban, ahol a multiplayerbe kerülő Dark Templar törzsek közül választhatunk.

Friss és ropogós Starcraft 2 képek

Tizennégy friss kép jelent meg a Starcraft 2 kapcsán, amelyeken megcsodálhatjuk a véres háború néhány fantasztikus pillanatát.

Szombat délelőtti videócsokor

Megannyi új videó jelent meg az unalmas szombat délelőttre, amelyek között megtalálható a Starcraft 2, Metro 2033, The Sims 3, Afro Samurai és a Yakuza 3.

A Blizzard lemondott a másolásvédelemről

Korunk egyik legismertebb és legsikeresebb kiadója a Blizzard. Úgy gondolják a cégnél, hogy nincs szükség másolásvédelemre, mert ott van a Battle.net.

Galériák éjszakája a Gamekapcson

A TGS óta nem volt galériafrissítés, hát következzenek az elmúlt napok legjobb screenshotjai. Volt miből válogatni, a felhozatal ezúttal is jó kövér lett!

Két perces részlet a Starcraft 2 intrójából

Egy új videó nem kevesebb, mint két percnyi részletet mutat be a StarCraft 2 cinematic intrójából. A minőség sajnos nem a legjobb, viszont a hangulat így is nagyon átjön.

Starcraft 2 - trilógiának szánva

A Blizzard műhelyében készülő Starcraft 2-ről érdekes információkat tudott meg a Kotaku csapata, mégpedig az egyszemélyes játékról és a történetről.

Starcraft II - pár szó a rendszerkövetelményekről

Frank Pearce, a Blizzard egyik alapítója egy interjúban elárulta, hogy a Starcraft II rendszerkövetelményét is szeretnék minél alacsonyabban tartani.

Megelőzheti a Diablo III a Starcraft folytatását

A Blizzard háza tájáról érdekes pletyka szivárgott ki a nagy világba: elképzelhető, hogy hamarabb fogjuk a Diablo harmadik részét tolni, mint a StarCraft folytatását.