Újabb patch készül a PC-s GTA IV-hez

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem volt elég végigszenvedni, míg a PC-s GTA IV felküzdötte merevlemezünkre a maga 16 gigáját, ráadásként egy komplett bughalmaz fogadott bennünket.
Nem volt elég végigszenvedni, míg a PC-s GTA IV felküzdötte merevlemezünkre a maga 16 gigáját, ráadásként egy komplett bughalmaz fogadott bennünket.



Amit persze a fejlesztők nem győznek foltozni; nem sokkal a játék megjelenése után már két javítás is letölthető, amelyek gyógyírrel szolgálnak az egyes hibákra, finomítanak az optimalizálási lehetőségeken, bővítik a játék által támogatott perifériák körét és a többi. Most pedig feltételezhetően készül a harmadik, 1.0.3.0-s rajtszámot viselő tapasz is, legalábbis amennyiben hihetünk a SecuROM szakembereinek. A játék másolásvédelméért felelős srácokat ugyanis megkereste az egyik játékos a DRM okozta hibák miatt, ők pedig azt válaszolták, a Rockstar már dolgozik a javításon. Az információ félhivatalos, de sanszos, hogy hamarosan újabb csomagot tölthetünk majd le a játék tökéletesítéséhez.
13.
13.
fekete0012
na ezekkel a javításokkal már nagyon jól elmegy a játék még ati kártyával is ,most már lehet vele játszani .
12.
12.
temes69
anno majdnem megvettem én is, de áldom az eget hogy vártam pár napot, (amit gta4 fórumok olvasásával töltöttem), és inkább letettem róla. sztem még letölteni se éri meg, mert csak az arányt rontja. dögöljön meg a rockstar, inkább ki se adta volna pcre...
11.
11.
Dcrysis02
12:A RockStar North csinálja a következő GTA-t.A PC porttal a RockStar Torontó foglalkozik,nincs is más dolguk.Ugyhogy kérjük szépen kijavítani amit ennyire elb*szarintottak.
10.
10.
g.man580
Sztem ezzel a gta-val már nem is kellene foglalkozni, hanem csinálni az újjat bugghalmaz nélkül mert addig fognak ezzel szarakodni míg a következő gta is egy nagy sz.rhalmaz lesz.
9.
9.
Kelcsi66
Így van...hetente jön új patch-.- látszik a Rokkszar szánalmas munkája,anno még hazudtak is,kijelentették csak konzolra lesz,aztán mikor jól fogyott a konzolos,kiadták a pc-s bughalmazt.
7.
7.
damien!!!
6.
6.
G Logan
6:Nem mivel lefagyasztott egy jó pár ps3at meg kinyirt egy jó pár boxot, konzolon is tull esett néhány patchon.
5.
5.
Dcrysis02
5:Steam,GameStop stb. most visszaadta az emberek pénzét.Szerintem jó sokan éltek a lehetőséggel és vissza is vitték,cserélték.Ekkora gond volt a játékkal.
4.
4.
koffein
e's csak a pe'ce's lett ilyen gane'?
3.
3.
OldM4n
Kedves Damien! Te is tudod, hogy azért adták ki kapkodva, mert nem lett volna karácsonykor a polcokon. Ez azt jelenti, hogy a mostanra realizálódott eladások töredékénél tartanának a torontóiak a karácsony nélkül. Ez pedig egy kőkemény biznisz. Az, hogy van pofája a roxtárnak ilyen sz..rt kiadni a kezéből, őket minősíti. Vélhetőleg a 2.0 verzió már többé-kevésbé bugmentes lesz, de addig akár egy teljes év is eltelhet. Pfff... hogy volt-e így értelme kiadni a stuffot? Ezt mindenki döntse el maga, amikor legközelebb ki akarja egy Roxtár Gémz stuffért nyitni a pénztárcáját...
2.
2.
damien!!!
Miért kellet így elcseszni PC-s GTA-t?

Inkább 3 hónappal késöbb adták volna ki de akkor jól optimalizálva és bugok nélkül.
1.
1.
Dcrysis02
A második patch miatt tárgyak is eltűntek a világból,fűzzük azt is hozzá.Nagyon ramaty munkát végeztek.Ezek a Torontóiak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...