God of War III

A God of War sorozat harmadik része, melynek köszönhetően megismerhetjük az eredeti trilógia végét.
1322726400

VGA 2011: PlayStation 3-exkluzívra is számíthatunk

Idén sem marad el a PlayStation 3-exkluzív bejelentés a Video Game Awardsról, egy óriásplakát szerint olyan címről hull majd le a lepel, amit "nem fogunk elhinni". Többen a sokat pletykált God of War 4-re és a népszerű Sony-hősöket egymásnak eresztő Title Fightra tippelnek egyelőre.
1320940800

God of War 4 - újra jövő szeptembert pletykálnak

Ha megkérdeznék, mi volt a PlayStation 2 legütősebb játéka, egyértelműen a God of Wart mondanám, ami gyakorlatilag a semmiből jött, és pofonvágott mindenkit. Keményen. Kissé furcsa tehát, hogy PS3-ra eddig csak egy rész érkezett. De ez változhat.
1316692826

Nyitott világú játék a God of War fejlesztőitől?

A Sony Santa Monica jelenleg egy be nem jelentett címen dolgozik - tudtuk meg a cég állásajánlatait vizslatva. A legszebb az egészben, hogy új stílussal próbálkoznak Kratos atyjai: egy nyitott világú játékot hegesztenek nagy titokban, melynek semmi köze nem lesz a korábbi frencsájzaikhoz.
1307364614

E3 2011: Négy új játék a God of War fejlesztőitől

A Sony Santa Monica felel a spártai hős, Kratos kalandjaiért, s most, a cég fejese elárulta, hogy nem kevesebb, mint 4, eddig nem bejelentett játékkal készülnek az idei expóra. Hiába hihetetlen szám, a Santa Monica-i divízióval együtt, további tehetséges külső csapatokkal karöltve, összesen nyolc cím lesz jelen az E3-on.
1303315200

Jövő szeptemberben jöhet az új God of War?

A Sony ugyan többször hangoztatta, hogy a God of War nem ért véget, csak az első trilógia zárult le, arról eddig nem igazán beszélt, hogy mégis hogyan, merre és mikor fogja folytatni a sorozatot. A PSM3 magazin értesülései szerint jövő szeptemberben jelenhet meg a God of War 4.
1302174048

E3 2011: Kiszivárgott a Sony felhozatala?

Egy, a Sony alkalmazásában álló névtelen francia úriembertől kiszivárgott néhány adat arra nézve, hogy mire számíthatunk idén a japán vállalattól az idei E3-on. Számos pletyka szól az NGP-ről és annak játékairól, valamint arról, hogy a Sony tervez valamit a Bungie-val karöltve. Durva egy expó lesz, az tuti!
1300947427

Mortal Kombat - Kratos bepipul

A Sony mindmáig elzárkózott attól, hogy hivatalos keretek között mutogassa a Mortal Kombat PS3-as verziójának exkluzív karakterét. A God of War-széria főhőse, a spártai Kratos ebben a környezetben sem hazudtolja meg önmagát: hajat ugyan nem növesztett, de fürdik a vérben.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1299853041

2010 legjobb játékai a magyar eladások alapján

Megérkezett a tavalyi játékeladások összegzése, most kiderül, mit kedveltek a magyar vásárlók 2010 folyamán. Nagy meglepetésekre persze ne számítsatok, itthon is a szokásos slágercímek voltak a legkeresettebb játékok, az új címeknek vért izzadva kellett megküzdeniük az előkelőbb helyekért.
1299219310

GDC 2011: Tarolt a Red Dead Redemption

San Franciscoban nemcsak a tömény szakmai megbeszéléseké a terep, hanem átadták a Game Developers Choice Awards díjait is, melyek ismét az iparág krémjének véleményét tükrözik. A buli házigazdája a Double Fine színeiben tündöklő Tim Schafer volt, a nagy nyertes a Rockstar tavalyi gyöngyszeme lett.