God of War III

A God of War sorozat harmadik része, melynek köszönhetően megismerhetjük az eredeti trilógia végét.

Hivatalos: jön a nagy God of War csomag

Egyelőre csak az amerikai megjelenést erősítette meg a Sony, de ami tény, az tény: jön a God of War Saga Collection, ami az összes eddig megjelent epizódot tartalmazza a sorozatból, ráadásul a pakk nyomott áron vásárolható meg - muszáj ráúsznod, ha eddig kimaradt a széria!

Készül a God of War Saga Collection?

Újabb forrás utal arra, hogy a Sony a God of War: Ascension megjelenését megelőzően olyan csomagot dobna piacra, amiben az összes eddigi God of War játék helyet kap. Az öt részt felölelő pakk a hírek szerint még idén boltokba kerülhet, ráadásul a világ minden pontján.

Hírek az NFS és a God of War filmekről

Két, videojátékos vonatkozású fülest kaptunk Hollywoodból. Az első hírmorzsa a Need for Speed mozival kapcsolatos, amelyről már pontosan tudjuk, hogy mikor kerül a filmszínházakba. A másik kiszemelt a God of War film, melynek forgatókönyvébe a Fűrész készítői nyúlnak bele.

Új God of War-csomagok a láthatáron

Két gyűjtői csomag is felütötte a fejét az online áruházak kínálatában a hétvégén. Az egyik természetesen a jövőre érkező God of War: Ascension rajongóknak szánt kiadása, a másik pedig egy novemberben megjelenő gyűjtemény, amiben az összes eddigi játék megtalálható lesz.

God of War 4 bejelentés közeleg?

Az elmúlt napokban a Future Shop pletykái bizonyosságot nyertek, köztük a Sleeping Dogsra és a LittleBigPlanet Kartingra vonatkozóan, ezúttal pedig a God of War 4-re utaló jeleket hintett el a cég a Twitter-csatornáján. Végre kézközelbe került Kratos új kalandjának hivatalos bejelentése?

Februárban mutatják be a God of War IV-et?

A brit PLAY magazin értesülései szerint februárban jelentik be a God of War és a Syphon Filter negyedik részét is. A lap különösebben nem alapozta meg az információit, azonban legújabb összeállítása szerint előbb-utóbb hallani fogunk a várva-várt és elvileg még idén megjelenő folytatásokról.

Online kooperatív a God of War IV-ben?

Habár hivatalosan még mindig nem létezik a God of War IV, a Sony különböző munkalehetőségei és néhány pletyka azért elárulja, hogy bizony gőzerővel készül a folytatás. Most talán az is kiderült, miért volt szüksége a Santa Monica-i stúdiónak online programozóra.

VGA 2011: PlayStation 3-exkluzívra is számíthatunk

Idén sem marad el a PlayStation 3-exkluzív bejelentés a Video Game Awardsról, egy óriásplakát szerint olyan címről hull majd le a lepel, amit "nem fogunk elhinni". Többen a sokat pletykált God of War 4-re és a népszerű Sony-hősöket egymásnak eresztő Title Fightra tippelnek egyelőre.

God of War 4 - újra jövő szeptembert pletykálnak

Ha megkérdeznék, mi volt a PlayStation 2 legütősebb játéka, egyértelműen a God of Wart mondanám, ami gyakorlatilag a semmiből jött, és pofonvágott mindenkit. Keményen. Kissé furcsa tehát, hogy PS3-ra eddig csak egy rész érkezett. De ez változhat.

Nyitott világú játék a God of War fejlesztőitől?

A Sony Santa Monica jelenleg egy be nem jelentett címen dolgozik - tudtuk meg a cég állásajánlatait vizslatva. A legszebb az egészben, hogy új stílussal próbálkoznak Kratos atyjai: egy nyitott világú játékot hegesztenek nagy titokban, melynek semmi köze nem lesz a korábbi frencsájzaikhoz.