Burnout Paradise

A Burnout sorozat ötödik epizódja. Nem könnyű feladat elmondani, hogy miért olyan jó is ez a játék, de abban mindenki egyetért, hogy nem sok ellenfele akad!
1669652776

A Criterion szívesen készítene újra Burnoutot

Pár napon belül kigurul a Criterion garázsából a Need for Speed: Unbound. Habár a stúdió ezzel újra átvette a franchise feletti gyámságot, szívesen visszatérnének a Burnout-sorozathoz is.
1555600200

Végleg leállnak a Burnout Paradise szerverei

Tizenkét év után az EA úgy döntött, hogy nyáron leállnak a Burnout Paradise online funkciói PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on egyaránt. A rajongók utolsó mentsváraként a Burnout Paradise Remastered természetesen online marad.
1520848800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, játékra tehát bőven lesz időnk, és szerencsére úgy tűnik, a kiadók sem hagytak minket megjelenések nélkül. Lássuk a heti felhozatalt!
1520686800

Traileren a Burnout Paradise Remastered

Miközben az EA Accessben elérhetővé vált a Burnout Paradise Remastered korai hozzáférésű változata, egy új trailert is megcsodálhatunk a tízéves játék felújított kiadásáról.
1519286442

Mikrotranzakciók nélkül jön a Burnout Paradise

A Burnout Paradise Remastered bejelentése után néhány rajongó észrevette, hogy a játék PS Store-os leírásában feltűnt "a játékon belüli vásárlások lehetősége". Az EA eloszlatta a kétyeleket, csupán hibáról van szó.
1519153202

Hivatalos: jön a Burnout Paradise Remastered

Noha az elmúlt hónapokban már több jel is utalt arra, hogy az EA felújítja a Burnout Paradise-t, csak ma vált hivatalossá a dolog. A Remastered változat március közepén jön Xbox One-ra és PS4-re felturbózott grafikával és 60 fps-sel.
1515150000

Újra hallatott magáról a Burnout Paradise remastere

Habár az Electronic Arts még mindig nem erősítette meg hivatalosan, egyre több jel utal arra, hogy felújított változat készül a Burnout Paradise-ból. A remastert ezúttal is egy viszonteladó buktatta le.
1513346446

Visszatér a Burnout Paradise?

A brazil GamePress oldala jelentette, hogy a jövőre tizedik születésnapját ünneplő Burnout Paradise újrahangszerelt változata felbukkant egy viszonteladó oldalán. Az EA állítólag már lépett és leszedették az adatlapot.
1479839423

Íme, a Games with Gold decemberi kínálata

Ismét négy remek játékkal gazdagodnak decemberben a Gold-előfizetők. A sandbox címek rajongói a Sleeping Dogs: Definitive Editionnek örülhetnek, a horrorrajongók a zseniális Outlastnek.
1443879000

Készül a Burnout szellemi örököse

Ha már az EA nem foglalkozik a Burnouttal, a Criterionból kivált alapítók megteszik helyette: a Three Fields Entertainment nevű formáció a Twitteren kezdte el teaselni a sorozat szellemi örökösét.