Burnout Paradise

A Burnout sorozat ötödik epizódja. Nem könnyű feladat elmondani, hogy miért olyan jó is ez a játék, de abban mindenki egyetért, hogy nem sok ellenfele akad!

E3 2009: Kedvcsinálók a rendezvény kezdete előtt

Még az indulás előtt szemügyre vehetünk megannyi új, kedvcsináló videót, amelyek között megtalálható többek között a Mass Effect 2 és a DJ Hero is.

Burnout Paradise - új kiegészítő érkezik júniusban

Egy egész szigettel bővíti a Burnout Paradise játékterét a júniusban megjelenő kiegészítő, emellett új verdákra és versenyekre is számíthatnak a rajongók.

Megújul az Xbox 360 Platinum Hits sorozat

Megújul az Xbox 360 csökkentett árú sorozata - az új Platinum Hits széria kevésbé csúnya borítóval és extra tartalmakkal igyekszik vásárlásra ösztönözni az embereket.

Nincsen kedd galériafrissítés nélkül!

Battlefield: Heroes, Bionic Commando, Dantes Inferno, Sacred 2, Star Trek, Star Wars, Terminator Salvation, The Beatles és még sok más kedd estére!

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

Már második a FIFA 09 a hazai toplistán

Bármily furcsa, de manapság a jó idő közeledtével inkább a FIFA 09 lesz népszerűbb a hagyományos focinál, de nyilván ebből is profitál majd valaki.

Guiness-rekordra készülnek a Burnout-játékosok

Hat lelkes Burnout-rajongó Guiness-rekordra készül: céljuk, hogy huszonnégy órán keresztül, megállás nélkül játsszanak a Burnout Paradise-zal.

Burnout Paradise - a héten jönnek a játékautók

A Burnout Paradise legújabb kiegészítésében kilenc játékautó kap majd helyet, melyek méretüknél fogva új játékélményt nyújtanak a Paradicsom megszállottjainak.

Burnout Paradise - Képeken a legújabb DLC

Múlt héten már írtunk róla, hogy a Criterion bejelentette a legújabb DLC-t a Burnout Paradise című játékhoz, ma pedig megérkeztek az első képek is.

Újabb Burnout Paradise DLC készül

A Criterion műhelyében újabb letölthető tartalmat kezdtek el fejleszteni, jelentette be minap a cég. Az új csomag a Cops and Robbers alcímet fogja viselni.