Burnout Paradise

A Burnout sorozat ötödik epizódja. Nem könnyű feladat elmondani, hogy miért olyan jó is ez a játék, de abban mindenki egyetért, hogy nem sok ellenfele akad!
Típus: Autóverseny, Õrült autóverseny

Burnout: Paradise megjelési dátum érkezett

Eme esős pénteki napon bejelentette az Electronic Arts a Criterion Games által fejlesztett next-gen Burnout hivatalos megjelenési dátumát.

Burnout Paradise látnivalók érkeztek

Újabb képek és videók láttak napvilágot a Criterion Games által fejlesztett legújabb Burnout-részből, a Paradicsomból. Megtekintésük kötelező!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Burnout Paradise mozgóképek

Jövő év elején érkezik a Criterion Games legújabb Burnout alkotása, ami vinni fogja a pálmát! A Paradise alcímet viselő új epizódból egy friss trailer is megjelent nemrég.

GC 2007: Galériafrissítés - a második felvonás

Újabb galériafrissítéssel jelentkezünk a Games Convention-ről, melyben ezúttal is számos remek cím kapott helyet - irány screenshotokat nézegetni!

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.

E3 2007: Az első Burnout Paradise gameplay

Az Electronic Arts kiadta az első Burnout Paradise gameplay trailert. A videó láttán feltűnhet mindenkinek, hogy a "Crash" mód ismét visszaköszönt a Burnout-ba.

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Megtekinthető az első Burnout Paradise trailer

Megérkezett a tegnap névcserén átesett ötödik Burnout-játék első trailere - a rövid videóból túl sok dologra nem derül fény, viszont hangulatosnak hangulatos.

Bemutatkozik a Burnout Paradise

Félreértés ne essék: nem egy újonnan bejelentett Burnout-játékról van szó, hanem a készülőfélben lévő ötödik részről, melynek leváltották munkacímét a készítők.