Burnout Paradise

A Burnout sorozat ötödik epizódja. Nem könnyű feladat elmondani, hogy miért olyan jó is ez a játék, de abban mindenki egyetért, hogy nem sok ellenfele akad!

Burnout Paradise - megérkezett a PC-s demó

A mai nap folyamán elérhetővé vált a Burnout Paradise: The Ultimate Box demó verziója, mely legelőször az nVidia által üzemeltetett nZone szerverein jelent meg.

HWSW: Költségcsökkentés és megújulás és EA-nél

A gyenge karácsonyi forgalom miatt nőtt az EA vesztesége, a megújulásra szükség lenne, azonban a körülmények ezt szinte lehetetlenné teszik - írja a HWSW.

A jövő heti játékmegjelenések

Újabb jelentéktelen hétnek nézünk elébe, bár a Burnout Paradise: The Ultimate Box és az új Pikmin megjelenése nem hagyható figyelmen kívül.

Ütős videón a Burnout Paradise:The Ultimate Box

Hamarosan megérkezik közénk a Burnout Paradise: The Ultimate Box, a közelgő premier tiszteletére pedig a Criterion új videóval lepte meg a játék rajongóit.

Burnout Paradise - amit jó tudni az új frissítésről

Február hatodikán érkezik a Burnout Paradise következő frissítése, az alábbiakban pedig összefoglaljuk, hogy milyen újdonságokat találunk majd az ingyenes DLC-ben.

A Crysis vezeti a hazai eladási toplistát

Múltkori előretörését felülmúlva, a január 18-ával zárult héten az aranyérmet zsebelhette be magának "grafikai csúcstartó" pozíciója mellé a Crysis.

Régi ismerősök a legfrissebb hazai toplistán

Bár a World of Warcraft uralom továbbra is tart, a január 11-ével zárult hét toplistáján több régi ismerős is visszaköszön - ezúttal pedig nem Sims-részekről van szó.

Egy kis galériamánia csütörtök estére

Burnout Paradise PC, Fable 2 DLC, Fallout 3 DLC, Fuel, Mafia 2, Sacred 2, Skate 2 és Race Pro. Róluk érkezett ma több-kevesebb új screenshot.

További legendás autók a Burnout Paradiseban

További legendás autók kapnak helyet a soron következő Burnout Paradise DLC-ben, amely a Legendary Cars Pack nevet viseli és februárban jelenik meg.

Burnout Paradise - Hamarosan új DLC várható

A Criterion honlapja frissült, így megtudhattuk, hogy hamarosan, egészen pontosan január 16-án új kiegészítőt jelentenek be a Burnout Paradise című játékhoz.