Burnout Paradise

A Burnout sorozat ötödik epizódja. Nem könnyű feladat elmondani, hogy miért olyan jó is ez a játék, de abban mindenki egyetért, hogy nem sok ellenfele akad!

Burnout Paradise - itt a PC-s megjelenési dátum

Már jó ideje tudjuk, hogy jön PC-re is a Burnout Paradise, de eddig csak találgatni tudtunk, hogy pontosan mikor is. Most viszont végre van hivatalos dátum!

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.

Burnout Paradise - váratnak magukra a motorok

Az eredeti tervek szerint már augusztusban meg kellett volna jelennie a kiegészítésnek, melynek köszönhetően motorokkal is száguldozhattunk volna az új Burnoutban.

Burnout Paradise - ultra widescreen PC videó!

Alig pár napja jelentették be a Burnout Paradise PC-s verzióját, máris érkezett egy videó, melyen a játék ultra widescreen monitoron futó verzióját láthatjuk!

PC-n is tiszteletét teszi a Burnout: Paradise

A Criterion Games élő podcastjából tudtuk meg elsőkézből, hogy bizony PC-re is jön a híres-neves Burnout sorozat legújabb epizódja, némi extrával megfejelve.

Burnout Paradise frissítések várhatók

A konzolon sikert aratott Burnout Paradise hamarosan új kiegészítésekkel jeletnkezik, amelyben lehetőség lesz nem csak motor, de még repülő vezetésére is.

Ingyenes Burnout Paradise kiegészítő várható

A Criterion Games ígéretei szerint hamarosan egy új, teljesen ingyenesen letölthető extra tartalom válik elérhetővé a Burnout Paradise játékosai számára.

Fényképes beszámoló a Gameworld-ről

A Gamekapocs is kilátogatott a néhol Mini Softver Expo-ként emlegetett budapesti Gameworld-re. A helyszínről fényképes beszámolóval jelentkezünk.

Holnap nyit a budapesti Mini Softver Expo

A március 7-9. közötti Mini Softver Expo-ra bárki benevezhet, aki otthon érzi magát a játékok világában - a versenyzőknek Kustánczi Lia és Zimány Linda drukkol.

Burnout Paradise - lelövik az online demót

Aki esetleg még élvezni szeretné a Burnout Paradise kipróbálható változatában rejlő lehetőségeket, gyorsan tegye meg mielőtt túl késő lenne!