Burnout Paradise

A Burnout sorozat ötödik epizódja. Nem könnyű feladat elmondani, hogy miért olyan jó is ez a játék, de abban mindenki egyetért, hogy nem sok ellenfele akad!
1443722401

Burnout - ne számítsunk HD-feldolgozásokra

A Criterion Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva erősítette meg, hogy biztosan nem lesz Burnout HD-kollekció. A csapat továbblépett, és már a tavalyi E3-on bejelentett játékukon dolgoznak.
1436698800

Hamarosan a Burnout alkotói is bemutatnak valamit

Az idei E3 egyik nagy hiányzója a Criterion volt, már ha azt vesszük, hogy a tavalyi expón villantottak nekünk egy még név nélküli projektet, amiről azóta sem hallottunk semmit. Talán majd most?
1436191200

A Burnout Paradise is játszható lesz Xbox One-on?

A Criterion Games a Twitteren erősítette meg, hogy jelenleg is tárgyalnak a Microsofttal arról, hogy a Burnout Paradise Xbox One-on is játszható legyen a visszafelé kompatibilitás segítségével.
1388826058

Leléptek a Criterion Games alapítói

Miután a Criterion Games átpasszolta a NFS-frencsájzt a Ghost Gamesnek, a fejlesztők váltig állították, hogy nincs baj, végre új projektekre koncentrálhatnak. Lehet, mégsem ilyen rózsás a helyzet: már az alapítók is távoztak.
1382886000

Mi az a Need for Speed: Millionaire?

Egy kukában landolt Need for Speed-epizód koncepciója. A Criterion Games fejese, Alex Ward több soha el nem készült projektjükről is lerántotta a leplet - ez volt köztük az egyik.
1377422456

Óriási siker az EA-s Humble Bundle

Rekorder az EA-s Humble Bundle, az akció keretében még sosem volt olyan csomag, ami ennyi pénzt hozott volna a konyhára. Mondjuk érthető, a kiadó masszív anyaggal kedveskedett a vásárlóknak!
1376553630

EA-s klasszikusokkal hódít az új Humble Bundle

Sokkoló összeállítással kedveskedtek a Humble Bundle atyjai. Olyan origines címekre tehetjük rá a mancsunkat fillérekért, mint a Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise, vagy épp a Mirror's Edge.
1350576052

Visszatér a Burnout, mondja a Criterion

A Need for Speed: Most Wanted fejlesztői nem tettek le arról, hogy a jövőben újabb Burnout-játékot készítsenek, hiszen rengeteg ötletük van talonban, amiket mindenképpen meg szeretnének valósítani. És igen, akár még a motorkerékpárokkal való illegális versenyzés is szóba jöhet.
1336402850

Úton a Criterion új arcade autóversenye

Már egy ideje lehet arról hallani, a Criterion Games nem ül a babérjain, hanem olyan autós címet fejleszt, amihez mindig is értett. Élvezetes móka volt a Burnout: Crash, de mi egy teljes értékű, AAA-s produktumra vágyunk. Imáink meghallgattattak - kiderül a friss álláshirdetésükből.
1312563634

Nextgen versenyjátékon dolgozik a Criterion?

A legutóbbi Need for Speed: Hot Pursuit és a Burnout-széria fejlesztője, a Criterion Games a jelek szerint egy teljesen nyitott világban játszódó, "új platformokra" is megjelenő versenyjátékot kalapál nagy bőszen. Legalábbis a stúdió álláshirdetéseiből csemegézve ezt szűrhetjük le. Érdekes.