Burnout Paradise

A Burnout sorozat ötödik epizódja. Nem könnyű feladat elmondani, hogy miért olyan jó is ez a játék, de abban mindenki egyetért, hogy nem sok ellenfele akad!

Burnout Paradise

Mint ahogyan azt picivel több, mint egy hónappal ezelőtt megígértük nektek, eljött a nagy nap, amikor mindenki kedvenc őrült autóversenye folytatódik. A Criterion mesteri csapata rendkívüli kihívásokkal és újdonságokkal teli ötödik részt készített nekünk, mindent megtettek azért, hogy igazán újszerű hatást érjenek el a legújabb résszel, lássuk hogy sikerült-e nekik!

Megjelent a Burnout Paradise

Remélem, hogy már mindenki bekarikázta piros filctollal január 22-ét, ugyanis ezen a bűvös napon kerül boltokba a Burnout Paradise.

Burnout Paradise - Guns n Roses trailer

A Criterion Games új arcade autós játékából, a Burnout Paradise-ból érkezett most egy videó. A movieban pazarul összevágott jeleneteket leshetünk meg.

Burnout Paradise Demóteszt

A vérbeli rajongók számára egy igazi örökkévalóságnak tűnhetett ez a több mint 2 év várakozás, mióta megjelent minden idők legjobb Burnoutja, a Revenge. A PSP-s Dominator némileg enyhítette éhségünket a világ legőrültebb autóversenyes játéka után, de csak pár hétre, és nem maradt utána más, csak a hatalmas üresség és a végtelen várakozás. Hát igen, ezeknek a nehéz időknek vége, már mindenki tudja, hogy januárban jön a sorozat következő része, de addig is megajándékoztak minket egy kis ízelítő demóval – lássuk, hogy mire számíthatunk.

Burnout Paradise demó - PS3 vs. Xbox 360

Épp hogy megérkezett a Burnout: Paradise demó minkét nextgen platformra, jöhet is az összehasonlítás. Hogy melyik tetszik jobban, azt döntsétek el ti!

Megérkezett a Burnout Paradise demója

Xbox 360-ra már megérkezett a Burnout Paradise 835 megás demója, a PS3-tulajoknak viszont pár óráig egy kedvcsináló trailerrel kell beérniük.

Burnout Paradise - négy óra múlva érkezik a demó

Hamarosan megérkezik a PS3-ra és X360-ra készülő Burnout Paradise kipróbálható változata, melyről most egy rövid videót is megleshetnek az érdeklődők.

Burnout Paradise demóra várunk

Bő egy hét múlva elérhetővé válik a Burnout Paradise kipróbálható változata: a demó érkezéséig egy visszaszámláló ketyeg a hivatalos oldalon.

Ismét mozgásban a Burnout Paradise

Újabb videó érkezett a januárban megjelenő Burnout Paradise-ból. Ugratások, farolások, robbanások, minden ami egy igazi arcade autós játékhoz csak kellhet!

Szépséges Burnout Paradise screenshotok

Az Electronic Arts volt oly kedves, és küldött egy nagy adag screenshotot a jövő januárban megjelenő új Burnout Paradise-ból. Összesen 37 új kép érkezett.