Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!
1352962800

Tom Hardy a Splinter Cell-film főszereplője

Az Assassin's Creed adaptációja mellett végre a Splinter Cell-mozi munkálatai is belendültek, a Ubisoft pedig bejelentette: a napjainkban méltán népszerű és felkapott Tom Hardy alakítja majd Sam Fishert a lopakodós játék filmváltozatában. A forgatókönyvért Eric Warren Singer felel.
1351169359

Ubisoft-játék jár az ASUS ROG-hardverek mellé

Közös promócióra készül az ASUS és a Ubisoft: ha megvásárlod az akcióban résztvevő valamelyik ROG-terméket egy Ubisoft-játék üti a markodat. Te választod ki, hogy melyik, de van egy sanda gyanúnk, hogy az Assassin's Creeed III toronymagasan vezet majd a többi előtt...
1349938803

Itt a nagy Splinter Cell-bejelentés: jön a képregény

A Ubisoft - az ígéreteknek megfelelően - előrukkolt a Splinter Cell: Blacklisthez kapcsolódó "nagy" bejelentéssel. Bevalljuk, többre számítottunk, mint egy szimpla képregényre, amely a Convicition és a Blacklist közti eseményeket meséli el grafikus formában. Pedig pontosan erről van szó.
1339858845

A Paramount viheti filmre a Splinter Cell-t?

Újabb fejlemények láttak napvilágot az előkészületi fázisban leledző Splinter Cell mozifilmről. Lapértesülések szerint a Paramount gyártócég már tárgyalásokat folytat a Ubisofttal. A fércművek elkerülése végett a franciák teljes kontroll alatt tartanák Sam Fisher filmes kalandját.
1319047200

Folytatásokon érdemes új ötleteket kipróbálni

Legalábbis Jade Raymond, a Ubisoft Toronto vezetője úgy gondolja, hogy a friss ötleteket, a kísérletezést legjobban a folytatásokban lehet elsütni, mert ezek biztos alapot adnak, így még ha be is fuccsolnak, a játék többi része még mindig eladhatja az anyagot a rajongóknak.
1304402411

Beszáll a filmiparba a Ubisoft

Habár a tavalyi Prince of Persia film nem győzött meg minket egyöntetűen arról, hogy a játékból készült filmek többek egyszerű popcorn-moziknál, a francia kiadó mégis saját filmstúdiót hozott létre Ubisoft Motion Pictures néven. Feladata pedig nem lesz más, mint sztori-vezérelt frencsájzaiból filmeket készíteni.
1301317219

Xperia Play - videón a Gameloft játékfelhozatala

A Sony-Ericsson és a Gameloft, úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják partnerségüket, nem kevesebb, mint 10 játékkal készülnek a PlayStation Phone startjára. Ezen belül a Backstab exkluzív címként vonul be a történelembe, de itt lesz a Splinter Cell: Conviction és a Brothers in Arms 2 is.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.
1293969600

Már offline is mennek a Ubisoft játékok

A Ubisoft híres-hírhedt DRM védelme már egy ideje élvezi a játékosok közutálatát, hiszen at a Settlers VII-től kezdve folyamatos internetkapcsolatot igényel. Úgy néz ki azonban, hogy a Ubisoft enyhít a dolgokon, és már elég csak a játék elején hitelesíteni a telepítést.
1293903076

A Ubisoft játékhősei is ünnepelnek

A francia kiadó összeszedte legjobb frencsájzainak ikonikus karaktereit, és belezsúfolta ebbe a humoros videóba, így kívánnak nekünk Kellemes Ünnepeket. Bizonyára sokunk számára mond valamit Ezio neve az Assassin's Creedből, de itt vannak a Raving Rabbits vérnyulai és persze Perzsia Hercege.