Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!
Típus: Akció, Sunyizós

Környezettudatos intézkedéseket hozott a Ubisoft

A Ubisoft bejelentette, hogy a jövőben nem adnak papíralapú kézikönyvet a játékaikhoz és a DVD-tokokat is újrahasznosított műanyagból készíttetik majd.

Splinter Cell: Conviction

Legjobb barátja és lánya halott, a cég pedig, melynek éveken keresztül világmegmentő küldetéseket vállalt, vadászik rá. Sam Fisher dühös és elkeseredett, haragja elől még Jason Bourne is elbujkálna. Senki és semmi nem állhat az útjába...

Splinter Cell: Conviction Launch Party

Hivatalosan is elstartolt a Splinter Cell: Conviction. Sam Fisher visszatérését a hazai játékos közösség a Margit hídnál horgonyzó Rubin hajón bulizva töltötte, a jó hangulatról pedig nem más gondoskodott, mint az ingyenes italbár, és az a két csinos nővérke, akik szakszerű ellátásban részesítették az életerejükben fogytán lévő vendégeket. Sör, kommandós bemutató és csajok. Így bulizunk mi.

Splinter Cell: Conviction nyitóbuli péntek este

Kipróbálható Splinter Cell: Conviction, Krav-Maga bemutató, Ubisoft nyereményjáték és más finomságok várnak rád holnap este a játék nyitóbuliján!

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, a jövő héten megjelenik az új Splinter Cell, elindul a Sam & Max harmadika évada, de jönnek a PC-s és PS3-as GTA-kiegészítők is.

Olcsóbb lesz az új Splinter Cell gyűjtői kiadása

Az új Splinter Cell gyűjtői kiadását eredetileg 80 dolláros áron kívánták forgalomba hozni, de mint kiderült, ez az ár lecsökken 70 dollárra.

Splinter Cell: Conviction - megjelenés előtti trailer

Végre befejeződtek a Splinter Cell: Conviction munkálatai, a játék két hét múlva boltokba kerülhet! Addig is nézzétek meg a legfrissebb - és talán az utolsó - trailert!

Splinter Cell: Conviction

A Microsoftnak köszönhetően egy fejlesztői Xbox 360 segítségével belenézhettünk a legújabb Splinter Cell egyjátékos kampányába. Sajnos a móka viszonylag hamar véget ért, hiszen csak az első három pályát nyomhattuk végig, az viszont már ez alapján is tisztán látszik, hogy amennyiben nem történik valami katasztrófa, akkor a Conviction a sorozat legjobb darabja lesz.

Galériafrissítés borús szombat délutánra

Nagyon szomorú az idő, dobjuk hát fel a hangulatot néhány screenshottal. Van itt APB, Crackdown 2, Mafia 2, Need for Speed, Pure Futbol, Splinter Cell és még sok más is!

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.