Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!

Elhagyja a Ubisoftot a Splinter Cell dizájnere

Kilenc év után, önszántából hagyja el a Ubisoftot Clint Hocking, a Splinter Cell-sorozat és a Far Cry 2 dizájnere - a döntésről blogján számolt be a nagyközönségnek.

Pachter: több X360-exkluzív cím vándorol PS3-ra

Michael Pachter, neves játékipari elemző reggel felébredt, megitta a kávéját és megjósolta, hogy a Gears of War, a Splinter Cell és a Mass Effect is bemutatkozhat majd PS3-on.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, megjelenik végre a PC-s Splinter Cell: Conviction, jön a focivébé hivatalos játéka és bemutatkozik a Street Fighter IV bővített változata is.

A PS3-as Splinter Cell egyelőre csak álom

Sam Fisher kalandjainak legújabb része PC-re és Xbox 360-ra készült el, ám a Playstation 3-as változatról egyelőre nem érdemes álmodozni.

Környezettudatos intézkedéseket hozott a Ubisoft

A Ubisoft bejelentette, hogy a jövőben nem adnak papíralapú kézikönyvet a játékaikhoz és a DVD-tokokat is újrahasznosított műanyagból készíttetik majd.

Splinter Cell: Conviction

Legjobb barátja és lánya halott, a cég pedig, melynek éveken keresztül világmegmentő küldetéseket vállalt, vadászik rá. Sam Fisher dühös és elkeseredett, haragja elől még Jason Bourne is elbujkálna. Senki és semmi nem állhat az útjába...

Splinter Cell: Conviction Launch Party

Hivatalosan is elstartolt a Splinter Cell: Conviction. Sam Fisher visszatérését a hazai játékos közösség a Margit hídnál horgonyzó Rubin hajón bulizva töltötte, a jó hangulatról pedig nem más gondoskodott, mint az ingyenes italbár, és az a két csinos nővérke, akik szakszerű ellátásban részesítették az életerejükben fogytán lévő vendégeket. Sör, kommandós bemutató és csajok. Így bulizunk mi.

Splinter Cell: Conviction nyitóbuli péntek este

Kipróbálható Splinter Cell: Conviction, Krav-Maga bemutató, Ubisoft nyereményjáték és más finomságok várnak rád holnap este a játék nyitóbuliján!

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, a jövő héten megjelenik az új Splinter Cell, elindul a Sam & Max harmadika évada, de jönnek a PC-s és PS3-as GTA-kiegészítők is.

Olcsóbb lesz az új Splinter Cell gyűjtői kiadása

Az új Splinter Cell gyűjtői kiadását eredetileg 80 dolláros áron kívánták forgalomba hozni, de mint kiderült, ez az ár lecsökken 70 dollárra.