Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!

Splinter Cell: Conviction - megjelenés előtti trailer

Végre befejeződtek a Splinter Cell: Conviction munkálatai, a játék két hét múlva boltokba kerülhet! Addig is nézzétek meg a legfrissebb - és talán az utolsó - trailert!

Splinter Cell: Conviction

A Microsoftnak köszönhetően egy fejlesztői Xbox 360 segítségével belenézhettünk a legújabb Splinter Cell egyjátékos kampányába. Sajnos a móka viszonylag hamar véget ért, hiszen csak az első három pályát nyomhattuk végig, az viszont már ez alapján is tisztán látszik, hogy amennyiben nem történik valami katasztrófa, akkor a Conviction a sorozat legjobb darabja lesz.

Galériafrissítés borús szombat délutánra

Nagyon szomorú az idő, dobjuk hát fel a hangulatot néhány screenshottal. Van itt APB, Crackdown 2, Mafia 2, Need for Speed, Pure Futbol, Splinter Cell és még sok más is!

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

Késni fog a PC-s Splinter Cell: Conviction

Két hetet ugyan, de késni fog a Splinter Cell: Conviction PC-s verziója. Persze az eddigi több éves csúszáshoz képest ez semmi, kínunkban mi mégis nevetni tudnánk.

Nem csak a DRM-et, de a Ubi honlapját is feltörték

Egy híres crackercsapat tagjai, akik már régóta dolgoznak a Ubisoft DRM védelmének feltörésén, most egy kicsit látványosabb erődemonstrációt tartottak.

Splinter Cell: Conviction demó csütörtökön

Az amerikai Xbox Live-on feltűnő Inside Xbox videóban leleplezték, hogy még ezen a héten, egészen konkrétan csütörtökön érkezik a legújabb Splinter Cell demója.

Állítólag feltörték a Ubisoft új DRM-ét, a kiadó cáfol

A kalózoknak egy nap nem kellett ahhoz, hogy megkerüljék a Ubisoft új, állandó internetkapcsolatot igénylő védelmi rendszerét, igaz, a kiadó ezt nem ismerte el.

A következő Splinter Cell PS3-ra is megjelenhet

A Splinter Cell: Conviction rendezője szerint a Microsofttal kötött megállapodás csak az ötödik részre vonatkozott, a következő játék már PlayStation 3-ra is megjelenhet.

A Left 4 Dead inspirálta az új Splinter Cell multiját

A Ubisoft szerint a Splinter Cell Conviction új multiplayer módjai, különös tekintettel a cooperative lehetőségekre, messze túlmutatnak az elődön.