Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!
Típus: Akció, Sunyizós

Késni fog a PC-s Splinter Cell: Conviction

Két hetet ugyan, de késni fog a Splinter Cell: Conviction PC-s verziója. Persze az eddigi több éves csúszáshoz képest ez semmi, kínunkban mi mégis nevetni tudnánk.

Nem csak a DRM-et, de a Ubi honlapját is feltörték

Egy híres crackercsapat tagjai, akik már régóta dolgoznak a Ubisoft DRM védelmének feltörésén, most egy kicsit látványosabb erődemonstrációt tartottak.

Splinter Cell: Conviction demó csütörtökön

Az amerikai Xbox Live-on feltűnő Inside Xbox videóban leleplezték, hogy még ezen a héten, egészen konkrétan csütörtökön érkezik a legújabb Splinter Cell demója.

Állítólag feltörték a Ubisoft új DRM-ét, a kiadó cáfol

A kalózoknak egy nap nem kellett ahhoz, hogy megkerüljék a Ubisoft új, állandó internetkapcsolatot igénylő védelmi rendszerét, igaz, a kiadó ezt nem ismerte el.

A következő Splinter Cell PS3-ra is megjelenhet

A Splinter Cell: Conviction rendezője szerint a Microsofttal kötött megállapodás csak az ötödik részre vonatkozott, a következő játék már PlayStation 3-ra is megjelenhet.

A Left 4 Dead inspirálta az új Splinter Cell multiját

A Ubisoft szerint a Splinter Cell Conviction új multiplayer módjai, különös tekintettel a cooperative lehetőségekre, messze túlmutatnak az elődön.

DRM védelem a PC-s Splinter Cell Convictionben

A Ubisoft megerősítette, hogy az új Splinter Cell, számos más, a közeli jövőben érkező Ubi játékokkal egyetemben a nem különösebben kedvelt DRM védelmet használja majd.

Splinter Cell: Conviction - mindent elvettek tőled

Újabb kétperces trailert kaptunk a Splinter Cell hosszú évek óta készülő ötödik részéről - az előzetes a játék történetét vezeti fel, meglehetősen hatásvadász módon.

Splinter Cell: Conviction - újabb mozgóképek

Közeledik Sam Fisher legújabb, minden eddiginél keményebb akciója. A rajongók minden bizonnyal tűkön ülve várják: nekik itt van néhány videó fájdalomcsillapítóként.

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.