Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!

Megérte várni az új Splinter Cellre

Patrick Redding, a Splinter Cell: Conviction többjátékos módjáért felelős fejlesztőcsapat feje szerint megérte a több évnyi várakozás az új Splinter Cellre.

Splinter Cell: Conviction - Kestrel és Archer

A videóban bemutatkozik a co-op játékmód két főhőse, Kestrel és Archer, akik együtt igazán halálos osztagot képeznek, ahogy azt a mozgókép is bizonyítja.

Januárban jön a Splinter Cell: Conviction demója

Már egy hónappal a teljes játék megjelenése előtt letölthető lesz a Splinter Cell: Conviction demója, tudtuk meg a minap a Ubisoft Montreal egyik munkatársától.

Splinter Cell: Conviction - Co-op külön történettel

Azt már elmondták, hogy a Splinter Cell új része tartalmazni fogja a többjátékos co-op mókát, de ezt nem is akármilyen módon teszi. Külön történettel rendelkezik.

Co-op játékmód a Splinter Cell új részében

A PC Zone magazinnak köszönhetően megtudtuk, hogy Sam Fisher legújabb kalandjait is játszhatjuk majd társunkkal együtt, co-op játékmódban.

Gyűjtői változatot kap a Splinter Cell: Conviction

Némi felárért cserébe tetemes mennyiségű extrát kapnak azok a játékosok, akik a Splinter Cell: Conviction gyűjtői változata mellett döntenek vásárláskor.

Splinter Cell: Conviction - Egyszer akár PS3-ra is

A Ubisoft Montreal CEO-ja, Yannis Mallat egy interjú során elmondta, hogy van remény egy Playstation 3-ra szánt Splinter Cell epizódra is, ám ez még a jövő zenéje.

Splinter Cell: Conviction - Újabb fejlesztői videó

Még a TGS-en mutatták be a fejlesztők a videót, ám a Ubisoft csak ma volt hajlandó közkincsé tenni Sam Fisher első bevetését, amelyben a lánya gyilkosát keresi.

TGS 2009: Splinter Cell: Conviction februárban

A Ubisoft ma bejelentette a Splinter Cell: Conviction pontos megjelenési dátumát, amely mellé még egy remek hangulatú videót is készítettek. Februárban visszatér Sam.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!