Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!
Típus: Akció, Sunyizós

Co-op játékmód a Splinter Cell új részében

A PC Zone magazinnak köszönhetően megtudtuk, hogy Sam Fisher legújabb kalandjait is játszhatjuk majd társunkkal együtt, co-op játékmódban.

Gyűjtői változatot kap a Splinter Cell: Conviction

Némi felárért cserébe tetemes mennyiségű extrát kapnak azok a játékosok, akik a Splinter Cell: Conviction gyűjtői változata mellett döntenek vásárláskor.

Splinter Cell: Conviction - Egyszer akár PS3-ra is

A Ubisoft Montreal CEO-ja, Yannis Mallat egy interjú során elmondta, hogy van remény egy Playstation 3-ra szánt Splinter Cell epizódra is, ám ez még a jövő zenéje.

Splinter Cell: Conviction - Újabb fejlesztői videó

Még a TGS-en mutatták be a fejlesztők a videót, ám a Ubisoft csak ma volt hajlandó közkincsé tenni Sam Fisher első bevetését, amelyben a lánya gyilkosát keresi.

TGS 2009: Splinter Cell: Conviction februárban

A Ubisoft ma bejelentette a Splinter Cell: Conviction pontos megjelenési dátumát, amely mellé még egy remek hangulatú videót is készítettek. Februárban visszatér Sam.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

Splinter Cell: Conviction fejlesztői videó

A nem is oly rég megrendezett Penny Arcade Expo keretén belül a résztvevők megcsodálhatták Sam Fishert bevetés közben, s most mi is láthatjuk a jelenetet.

Még többet késhet a Splinter Cell: Conviction?

A Ubisoft vezérigazgatója ugyan általánosítva nyilatkozott a jövő év első felére ígért játékok ismételt késéséről, ez könnyen vonatkoztatható például a Splinter Cellre is.

Sam Fisher ismét zöldben látja a világot

Talán a többszöri halasztás jót tett Sam Fishernek, úgy tűnik ismét kezd visszatalálni régi önmagához, legalábbis az éjjellátó szemüveg már visszakerült a fejére.

GamesCom 09: Giga galériafrissítés utoljára

Tegnap véget ért a kölni GamesCom, a hétvégén viszont annyi shot érkezett, hogy kár lenne átsiklani felette. Következzék hát a kiállítás utolsó galériafrissítése!