Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!
1452425323

Tom Clancy-játékok a heti Humble Bundle-ben

Az egyik legnépszerűbb ajánlatát hozta vissza a Humble Bundle - a Ubisoft-féle Tom Clancy-játékokat vásárolhatjuk meg nagyon jó áron. Egy dolcsiért már többek között a Rainbow Six: Vegast is elvihetjük.
1441717245

Ezek a régi Ubisoft-játékok jöhetnek Xbox One-ra

A Ubisoft az elsők között támogatta a Microsoft tervét, miszerint a korábbi Xbox 360-as címeket Xbox One-on is játszhatóvá teszik. A franciák most a rajongókat kérdezik, hogy milyen címekkel szeretnének játszani.
1441177221

Elstartolt a Humble Tom Clancy Bundle

Tom Clancy univerzumában játszódó alkotásokkal indult útjára az új Humble Bundle. Ezúttal a Rainbow Six-, a Splinter Cell- és a Ghost Recon-sorozat tagjaihoz juthatsz hozzá bagóért, a R6: Siege bétájáról már nem is beszélve.
1417449600

Rajongói kisfilm készült a Splinter Cell alapján

Nem tudunk betelni a rajongók által készített videojátékos adaptációkkal, most épp egy Splinter Cell-kisfilm jött szembe, ami Sam Fisher pályafutásának korai éveibe enged betekintést.
1396270800

Lelépett a Ubitól a Splinter Cell: Blacklist direktora

Patrick Redding tíz évet húzott le a Ubisoftnál, az elmúlt hetekben viszont a Warners Bros.-hoz igazolt, és a Batman: Arkham Origins montreali fejlesztőinél lett kreatív igazgató.
1395334800

Úgy néz ki, megvan a Splinter Cell-film rendezője

Nagy eséllyel megvan a Splinter Cell-film rendezője, ha minden igaz, már csak az utolsó megbeszélések vannak hátra, míg a direktor úr és a film készítői nyélbe üthetik a megállapodásukat.
1391617818

James Bond-játékként indult az első Splinter Cell

A Splinter Cell manapság a lopakodós játékok ünnepelt klasszikusa, de tudtátok, hogy kezdetben egy teljesen más típusú alkotásnak tervezték? Egy sci-fi shooternek indult, később hivatalos James Bond-játékként készült.
1380726743

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.
1370168347

Már a next-gen Splinter Cellen ötletelnek

A Ubisoft a jövőben is kiemelt fontosságú szériaként tekint a Splinter Cellre, ebből kifolyólag természetesen a következő generáció alatt is kapunk folytatásokat hozzá. Az is biztos, hogy Sam Fisher visszatér.
1354798832

A New Regency készíti el a Splinter Cell-filmet

Az Assassin's Creed-mozi után a Splinter Cell filmadaptációját is a New Regency gyártja le, miután a stúdió és a Ubisoft aláírta a megállapodást. Mint ismert, Sam Fishert pedig a zseniális Tom Hardy alakítja majd. Hurrá!