Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!
Típus: Akció, Sunyizós

X10: Mozgásban a Splinter Cell: Conviction

Két új videó érkezett az áprilisban megjelenő Splinter Cell: Convictionről - az X10-en bemutatott előzetesek nagyon hangulatosak, nem érdemes kihagyni őket!

Gyakrabban szeretne folytatásokat a Ubisoft

Legnagyobb játékaihoz gyakrabban szeretne folytatásokat készíteni a Ubisoft, jelentette be a cég ügyvezető igazgatója, Yves Guillemot.

X10: Hatalmas bejelentésre készül a UbiSoft

Far Cry 3 vagy Assassins Creed III? Egyelőre csak találgatni lehet, hogy mi lesz a UbiSoft Twitteren beharangozott hatalmas jövő heti bejelentése.

Splinter Cell: Conviction - megvan a dátum

Most már remélhetőleg nem jön semmi közbe, nem késik többet a Splinter Cell: Conviction - a végleges megjelenési dátum április tizenötödike. Alig várjuk!

Februárban X10 show és Gears of War 3 premier

Február 11-én, a San Francisco Terra Event Centerben lesz a Microsoft X10 játékshow, melyen több új Xbox 360 játék is bemutatkozik majd.

Késik az új Splinter Cell, a RUSE és az I Am Alive

Sokadszorra csúszik az új Splinter Cell, de elnapolták a RUSE és az I Am Alive megjelenését is, az utóbbi kettő boltokba kerülési dátuma ráadásul bizonytalan egyelőre.

Megérte várni az új Splinter Cellre

Patrick Redding, a Splinter Cell: Conviction többjátékos módjáért felelős fejlesztőcsapat feje szerint megérte a több évnyi várakozás az új Splinter Cellre.

Splinter Cell: Conviction - Kestrel és Archer

A videóban bemutatkozik a co-op játékmód két főhőse, Kestrel és Archer, akik együtt igazán halálos osztagot képeznek, ahogy azt a mozgókép is bizonyítja.

Januárban jön a Splinter Cell: Conviction demója

Már egy hónappal a teljes játék megjelenése előtt letölthető lesz a Splinter Cell: Conviction demója, tudtuk meg a minap a Ubisoft Montreal egyik munkatársától.

Splinter Cell: Conviction - Co-op külön történettel

Azt már elmondták, hogy a Splinter Cell új része tartalmazni fogja a többjátékos co-op mókát, de ezt nem is akármilyen módon teszi. Külön történettel rendelkezik.