Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!

DRM védelem a PC-s Splinter Cell Convictionben

A Ubisoft megerősítette, hogy az új Splinter Cell, számos más, a közeli jövőben érkező Ubi játékokkal egyetemben a nem különösebben kedvelt DRM védelmet használja majd.

Splinter Cell: Conviction - mindent elvettek tőled

Újabb kétperces trailert kaptunk a Splinter Cell hosszú évek óta készülő ötödik részéről - az előzetes a játék történetét vezeti fel, meglehetősen hatásvadász módon.

Splinter Cell: Conviction - újabb mozgóképek

Közeledik Sam Fisher legújabb, minden eddiginél keményebb akciója. A rajongók minden bizonnyal tűkön ülve várják: nekik itt van néhány videó fájdalomcsillapítóként.

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.

X10: Mozgásban a Splinter Cell: Conviction

Két új videó érkezett az áprilisban megjelenő Splinter Cell: Convictionről - az X10-en bemutatott előzetesek nagyon hangulatosak, nem érdemes kihagyni őket!

Gyakrabban szeretne folytatásokat a Ubisoft

Legnagyobb játékaihoz gyakrabban szeretne folytatásokat készíteni a Ubisoft, jelentette be a cég ügyvezető igazgatója, Yves Guillemot.

X10: Hatalmas bejelentésre készül a UbiSoft

Far Cry 3 vagy Assassins Creed III? Egyelőre csak találgatni lehet, hogy mi lesz a UbiSoft Twitteren beharangozott hatalmas jövő heti bejelentése.

Splinter Cell: Conviction - megvan a dátum

Most már remélhetőleg nem jön semmi közbe, nem késik többet a Splinter Cell: Conviction - a végleges megjelenési dátum április tizenötödike. Alig várjuk!

Februárban X10 show és Gears of War 3 premier

Február 11-én, a San Francisco Terra Event Centerben lesz a Microsoft X10 játékshow, melyen több új Xbox 360 játék is bemutatkozik majd.

Késik az új Splinter Cell, a RUSE és az I Am Alive

Sokadszorra csúszik az új Splinter Cell, de elnapolták a RUSE és az I Am Alive megjelenését is, az utóbbi kettő boltokba kerülési dátuma ráadásul bizonytalan egyelőre.