Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!
Típus: Akció, Sunyizós

Jövőre érkezik Sam Fisher új kalandja

Nem, sajnos nem egy új bejelentésről van szó, hanem a Conviction alcímet viselő folytatás késéséről, amely a következő évben jelenhet csak meg.

Comic-Con 2009: Fisher nem tököl

Ahogyan az Ubisoft munkatársai sem, hiszen az idén érkezik a megreformált Splinter Cell, mely még több akciót, vért, lopakodást tartogat a széria kedvelői számára.

Tizenkét óra játékidőt ígér az új Splinter Cell

Nagyjából tizenkét óra kell majd a Splinter Cell: Conviction végigjátszásához - jelentette be Maxime Beland, a UbiSoft kreatív igazgatója.

Splinter Cell: Conviction fejlesztői videó

Megérkezett az első fejlesztői videó, amiből sok mindenre fény derül a játékkal kapcsolatban. A játékmenet kicsit pörgősebb lesz, mint az elődökben.

Splinter Cell: Conviction - Microsoft-exkluzív marad

Ugyan az E3-on már exkluzív játékként mutatta be a Microsoft a Splinter Cell új részét, most az is bizonyossá vált, hogy később sem lesznek további átiratok.

E3 2009: Friss screenshotok nyitónapra

Újabb nagy adag kép érkezett, benne olyanok, mint APB, Army of Two, Brutal Legend, Halo, Mass Effect 2, RUSE, Splinter Cell, vagy Tony Hawk: Ride.

E3 2009: Mozgásban a Ubisoft legjobbjai

Bár Mast3rmind kolléga jelentése szerint a Ubisoft csúnyán leszerepelt az idén, néhány ütős trailer mellett mégsem mehetünk el szó nélkül - következzenek most ők.

E3 2009: Ubisoft konferencia LIVE BLOG!

Hamarosan kezdetét veszi az Ubisoft showja is, ahol rengeteg idáig nem hallott információval jelentkezünk a nap ilyen korai időpontjában is.

E3 2009: Splinter Cell: Conviction bemutató

Sokat változott az elmúlt évek során Sam Fisher, hiszen nem csak borotvát kapott a kezébe, hanem felfedte sötét énjét, hogy megtalálja lánya igazi gyilkosát.

E3 2009: Microsoft konferencia LIVE BLOG!

A Microsoft konferenciájával hivatalosan is megnyílt az idei E3. Az előadásról élőben tudósítunk, hogy egyetlen bejelentésről se maradhassatok le!