Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher ötödjére tér vissza Tom Clancy remekművében, a Splinter Cell-ben. A játék alcíme: Conviction. Kapaszkodjatok, mert ez nagyon zúzós lesz!

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

Splinter Cell: Conviction fejlesztői videó

A nem is oly rég megrendezett Penny Arcade Expo keretén belül a résztvevők megcsodálhatták Sam Fishert bevetés közben, s most mi is láthatjuk a jelenetet.

Még többet késhet a Splinter Cell: Conviction?

A Ubisoft vezérigazgatója ugyan általánosítva nyilatkozott a jövő év első felére ígért játékok ismételt késéséről, ez könnyen vonatkoztatható például a Splinter Cellre is.

Sam Fisher ismét zöldben látja a világot

Talán a többszöri halasztás jót tett Sam Fishernek, úgy tűnik ismét kezd visszatalálni régi önmagához, legalábbis az éjjellátó szemüveg már visszakerült a fejére.

GamesCom 09: Giga galériafrissítés utoljára

Tegnap véget ért a kölni GamesCom, a hétvégén viszont annyi shot érkezett, hogy kár lenne átsiklani felette. Következzék hát a kiállítás utolsó galériafrissítése!

Jövőre érkezik Sam Fisher új kalandja

Nem, sajnos nem egy új bejelentésről van szó, hanem a Conviction alcímet viselő folytatás késéséről, amely a következő évben jelenhet csak meg.

Comic-Con 2009: Fisher nem tököl

Ahogyan az Ubisoft munkatársai sem, hiszen az idén érkezik a megreformált Splinter Cell, mely még több akciót, vért, lopakodást tartogat a széria kedvelői számára.

Tizenkét óra játékidőt ígér az új Splinter Cell

Nagyjából tizenkét óra kell majd a Splinter Cell: Conviction végigjátszásához - jelentette be Maxime Beland, a UbiSoft kreatív igazgatója.

Splinter Cell: Conviction fejlesztői videó

Megérkezett az első fejlesztői videó, amiből sok mindenre fény derül a játékkal kapcsolatban. A játékmenet kicsit pörgősebb lesz, mint az elődökben.

Splinter Cell: Conviction - Microsoft-exkluzív marad

Ugyan az E3-on már exkluzív játékként mutatta be a Microsoft a Splinter Cell új részét, most az is bizonyossá vált, hogy később sem lesznek további átiratok.