Call of Duty 4: Modern Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Call of Duty-sorozat negyedik része, melyet ismételten a Medal of Honor alkotógárdájából kivált, saját csapatot alapított Infinity Ward fejlesztett.
Típus: FPS, Lövöldözõs, Világháborús

Call of Duty: Modern Warfare Remastered teszt

Habár a legtöbb kiadó már hozzászokhatott, hogy a játékosok a remasterek miatt szapulják őket, az Activision éppen azért kapta az ívet, mert a Call of Duty: Modern Warfare Remastered nem jutott el mindenkihez.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még szerencse, hogy hosszú hétvége volt, így rápihenhettetek októberre, és felkészülhettetek a novemberre! A hét főszereplője az új Call of Duty, amely mellé az eredeti Modern Warfare felújított változatát is megkapjuk.

CoD: Modern Warfare Remastered gépigény érkezett

Az új Call of Duty-rész, az Infinite Warfare rendszerkövetelménye után a játék gyűjtői kiadásai mellé pakolt Modern Warfare Remastered minimum gépigényét is elárulta az Activision.

Így készült a felújított Modern Warfare

Jövő héten jelentik meg az új Call of Duty, melynek egyes kiadásaihoz hozzácsomagolják a Call of Duty 4: Modern Warfare Remasteredet is. A Raven Software fejlesztői mesélnek arról, hogyan is készült el a felújított kiadás.

Ennyit szépült a Call of Duty 4: Modern Warfare

A GameSpot készített egy összehasonlító videót a Call of Duty 4: Modern Warfare eredeti és felújított változatáról, a háromperces felvételen a kampány néhány pillanatát emelik ki a két játékból.

Elérhető a Modern Warfare Remastered kampánya

Ha előrendelted a Call of Duty: Infinite Warfare valamelyik gyűjtői kiadását, már töltheted is a Modern Warfare Remastered egyjátékos kampányát PlayStation 4-re. Az idei rész lemeze csak november 4. után kell majd hozzá.

Modern Warfare Remastered - lemez is kell hozzá

De milyen lemez, amikor a Call of Duty 4 felújított változata csak digitálisan elérhető? A hivatalos FAQ szerint a CoD: Infinite Warfare lemezének a konzol meghajtójában kell lennie ahhoz, hogy játssz a Modern Warfare Remastereddel.

Launch traileren a megszépült Call of Duty 4

Az egyik legjobb Call of Duty valaha, és a játék, amelyet kizárólag azok kapnak meg egyelőre, akik befizetnek az Infinite Warfare valamelyik gyűjtői kiadására. Elsősorban nekik szól az új trailer is.

Külön is kapható lesz a felújított Modern Warfare?

Sok játékosnak csípte a szemét, hogy a Call of Duty 4 újrakevert változatát csak a Call of Duty: Infinite Warfare 80 dolláros prémium változatának tulajdonosai kapják meg. Úgy tűnik, mindez PR-mutatvány, és önálló formában is megvehetjük majd.

Hét percig mozog a Call of Duty 4: Remastered

Az Activision új gameplay videót tett közzé a Call of Duty 4: Modern Warfare újrakevert változatáról: a kampány második fejezetét, a Crew Expendable küldetést izgulhatjuk végig. A grafika tényleg szebb lett.