Call of Duty 4: Modern Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Call of Duty-sorozat negyedik része, melyet ismételten a Medal of Honor alkotógárdájából kivált, saját csapatot alapított Infinity Ward fejlesztett.
Típus: FPS, Lövöldözõs, Világháborús

Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.

Önállóan is kiadják a Modern Warfare Remasteredet

Végre hivatalossá vált, amit már amúgy is sejtettünk: önálló formában is megjelenik a Modern Warfare Remastered, már nem kell hozzá az Infinite Warfare különleges kiadása. Első körben PS4-re jön a CoD 4 felújított változata.

Bizonyíték a Modern Warfare dobozos újrakiadására

Meggyőző bizonyíték érkezett a Call of Duty: Modern Warfare Remastered dobozos kiadására. Ha hihetünk az új fotóknak, a lemezes példányok már meg is érkeztek a játékboltokhoz, a megjelenés pedig itt van a nyakunkon.

Külön is megjelenhet a felújított Modern Warfare

A Gamefly után egy másik nagy áruház, a japán Amazon oldalán is felbukkant a Call of Duty: Modern Warfare Remastered különálló, PlayStation 4-es változata. Az időközben eltávolított adatlap szerint júniusban érkezik az önálló kiadás.

Külön is kiadhatják a Modern Warfare Remasteredet

Az egyik üzlet szerint júniusra van tervbe véve a PS4-es változat, majd egy hónappal később futhat be az xboxos port. Közben egyre biztosabbnak tűnik a Black Ops III - Zombie Chronicles érkezése is.

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.

Modern Warfare Remastered - itt a Variety Map Pack

Ahogy azt pár hete megígérték, fizetős DLC-vel bővült a Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Olyan pályákkal egészíti ki a játékot, mint a közönségkedvenc Chinatown vagy a Creek.

Fizetős DLC-t kap a Modern Warfare Remastered

Vége a jó világnak, az ingyenes pályák után hamarosan fizetős kiegészítőt kap a Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Az Activision visszahozza a Variety Map Packet, amit 15 dollárért vásárolhatunk majd meg.

Megjöttek a mikrotranzakciók a Modern Warfare-be

Méretes frissítést kapott a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, az ingyenes kiegészítő azonban nemcsak új pályákat hoz magával, hanem a mikrotranzakciós rendszert is bevezeti a játékba.

Modern Warfare Remastered - jönnek az új pályák

A premierkor csupán tíz multis térképet tartalmazott a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, ám ahogy a készítők megígérték, a maradék hatot még idén megkapjuk. Most már azt is tudjuk, hogy mikor.