Nem lesz PS3-ra Left 4 Dead

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 6.
  • Hír
Link másolása
Az idei év végén érkezik a Valve legújabb alkotása, amely a multiplayer survival-horror kategóriát hivatott képviselni, ám Playstation 3-as verziót nem terveznek a fejlesztők.
Az idei év végén érkezik a Valve legújabb alkotása, amely a multiplayer survival-horror kategóriát hivatott képviselni, ám Playstation 3-as verziót nem terveznek a fejlesztők.


Doug Lombardi azt nyilatkozta, hogy ők nem Playstation fejlesztők, elég nekik PC-re és Xbox 360-ra elkészíteni a játékukat. Ha viszont egy másik fejlesztő vállalja, hogy portolja a játékot, akkor szívesen belemennek az üzletbe, akárcsak az Orange Box esetében, amelynek a Sony konzoljára szánt portját az Electronic Arts készítette el. Ha ismét akad valaki, aki elvállalja a portot, akkor a PS3 tulajok is számíthatnak egy remeknek ígérkező kalandra, amelyet az év végén megjelenő Left 4 Dead nyújt majd.
17.
17.
Mythic
Hozhatsz érveket, de nem érted meg, hogy ettol még az én értékrendemet te nem fogod megváltoztatni, és nem érdekel egyik tábor véleménye se. Egyik azért nyíl,mert o Xboxos és milyen klafa, másik meg azért vonyít mert amerikai birkák. Hát mindkét tábor nevetséges, és teljes mértékben elvan hulyítve. Szinte fanatikusan véditek az általatok választott márkát, és így a Sony is és az MS is gyozott, megvannak a robotok, akik harcolnak értuk a fórumokon. Én igen a már sok által felhozott érvek és ellenérvek alapján dontottem melyik konzol, és azt meg ne mond meg, hogy nekem az ár, a játékok, száma, BR, warez és megbízhatóság kombinációkból melyiket választom. Koszonom, de én még gondolkodó lénynek érzem magam, és tudom konzolom hibáit, de képes vagyok egyutt élni vele, mert nekem ez a konzol felelt meg és kész. Csak ne próbálj értelmes embereket birkának nézni, mert nem a te "hibátlan" konzolodat választotta. Orulj annak, ha olyan konzolt vásároltál ami NEKED jó, és ne ítélkezz azért, mert másnak más a jó.
16.
16.
axaard
Hozhatok érveket, de ezek a viták már 50szer lefutottak szerintem itt is, máshol is...
15.
15.
Mythic
13 axaard véleménye: elég nagy birka vagy te magad is ezek szerint. Az emberek igaz egyre kisebb része, de mégis képes érveket felhozni a dolgok mellett és ellen,és donteni. Az pedig, hogy kinek mi a fontosabb, ne szólj már bele jó? Ha te nem vagy képes megérteni mások érveit akkor birka vagy, és nagyon szépen kimagyarázod a néphulyítéssel az ostobaságod. Ha számodra már ez szívás, és egy másik termék megvásárlása rogton birka-effektus, akkor szerintem mások vannak itt elhulyítve. Gondolkodj, és próbáld a világot ne csak egy nézopontból nézni.
14.
14.
huszti
Engem az fogott meg ebben a játékban, hogy nem agyon tupirozott, de nyüzögnek benne a zombik és teli van adrenalinnal ráadásul csapatjáték, és jó izgalmasnak igérkezik!
13.
13.
axaard
Csak az a gond, hogy azok a konzolosok szívnak, akik egy kicsit "gondolkodtak" mielött konzolt vásásoltak, és nem az amerikai birka-nép után mentek... :-|



Egyébként lefogadom, hogy lesz port, tehát nem szívnak oly nagyot a PS3asok se...
12.
12.
Hunszi
nem vagyok karorvendo vagy vmi de legalabb most az egyszer a konzolosok is szivnak mint mi a GTA IV-el :((
11.
11.
axaard
A Valve szerint a dx 10 meg egy felesleges, elbaszott dolog. Ennyit a lefizetésről (de am. asszem a ps3-as kijelentsé is volt)

http://www.sg.hu/cikkek/54537/valve_hiba_a_directx10_es_a_vista_eroltetese


Szerintem kár érte, tuti nagy dobás lesz (nekem legalábbis tetszik). Ha a grafikát nézed, tényleg nem nagy szám (4 éves motor gyerekek! ahoz képest azért szép!), de az "inteligensebb" réteg körében nagy durranás lesz... Tuti vállalni fogja majd valaki megint a PS3 portot...



(Amúgy bárhogy nézem itt(: http://www.gamekapocs.hu/jatek/2302/Left+4+Dead) a Valvenak nemsok köze van hozzá, csak a Source motor, nem? Legalábbis eddig úgy tudtam...)
10.
10.
lac15
véletlen nem a valve egyik fejesének volt még anno egy olyan kijelentése h jobb lenne ha a sony visszahivná a ps3at mert egy nagy csőd? van egy olyan érzésem h itt megintcsak lefizetés volt....vagy csak enyire utálná a ps3at?
9.
9.
coderman
Valve-ba azt szeretem, hogy mindíg előállnak valami új ötlettel, nem az hogy kiadják a 100adik nfs-t :P
8.
8.
nfsman
vóóóó már várom mint állt, teamspeaken nyomjuk majd haverokkal, áááá vigyázz geci sokan jönnek, lőjed !!!! húú milyen feelingje lesz ennek :)
7.
7.
Dr Kratos
Eddig amit láttam belőle nem nagyon győzött meg ! Gyenge grafika , semmi történet nem nagyon hoz lázba !
6.
6.
Asher
Ezt eddig is tudtuk. Nekem kicsit olyan serious sam hatása volt a videóknak. Millió zombi....
5.
5.
tjames
Egyik serpenyőben ott van hogy a VALVE játékok eddig tényleg NAGYON jók voltak (itt hajtok fejet a HL saga előtt, ami sok-sok óra játékélményyelgazdagított), másik serpenyőben pedig a Left 4 Dead-ből látott eddigi gameplay jelenetek, képek, amik szerintem nagyon gyengék. Nemtom merre felé fog billenni a mérleg nyelve, de nálam a nagy múlt nem nyom annyit a latpba, hogy ha ez a zombis játék szar lesz, akkor bukta.
4.
4.
felegyi
Sztem meg rohadt jó lessz!
3.
3.
Rod
1+2:

Nemtom mennyire figyelitek a játékipart, de rossz Valve játék még nem készült :)
1.
1.
Dr Kratos
Szerintem kár sajnálna,gagyi 1 valami lessz !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...