The Witcher PC

Ha azt is hozzávesszük, hogy olyan elődőktől "lopnak", mint a Dungeon Siege, Gothic, Baldur’s Gate: Dark Alliance, Neverwinter Nights akkor biztosak lehetünk a sikerben.
Típus: RPG

Megjelent a Vaják: A végzet kardja könyv

Írott formában is folytatódik Ríviai Geralt kalandja, hiszen hétfő óta megvásárolható a könyvesboltokban a Vaják: A végzet kardja című regény. Andrzej Sapkowski lengyel író ismét kitett magáért: a több történetet összefoglaló antológia egyszerre szórakoztat és elgondolkodtat.

Két játékon is dolgozik a CD Projekt RED

Új kedvenc európai csapatunk két anyagon is dolgozik, így a következő hetekben keresnek némi extra munkaerőt. Akinek szimpatikus a lengyel vállalat, és úgy érzi, mindene a játékfejlesztés, az már indulhat is jelentkezni. Mi pedig megpróbálunk valami következtetést levonni az álláshirdetésekből.

Már nextgen játékmotoron dolgozik a CD Projekt

A lengyel kiadó és fejlesztő már tud valamit: legkevesebb két címet jelent be a közeljövőben, melyek 2014-ben és 2015-ben látnak napvilágot. Ami a legérdekesebb, hogy ezeket már vadiúj engine hajtja majd, és a tervek szerint PC-re és újgenerációs konzolokra is meg fognak jelenni.

Kevesebbet kell várni a CD Projekt új játékára

Mostanában egyre többet beszél a lassan a kontinentális Európa legmenőbb fejlesztőcsapatává váló CD Projekt. Most például azt hintették el, hogy a következő év bejelentések tekintetében különösen izgalmas lesz, miközben gyakorlatilag megerősítették a The Withcer III-at.

The Witcher-folytatásra utalgat a CD Projekt

Üzletileg viszonylag jól teljesít a játék, s ezen az Xbox 360-as verzió közelgő megjelenése nagyon sokat dobhat. A hardcore szerepjáték-rajongók új kedvence így minden valószínűség szerint megkapja a maga harmadik epizódját is - legalábbis a fejlesztők erre utalgatnak.

Kilépett a The Witcher 2 producere

Nem rég jelent meg a The Witcher 2, s azt hittük, csupa öröm és ujjongás uralja most a CD Projekt RED csapatát, hiszen játékuk hihetetlenül sikeres. Úgy néz ki, valami mégsem lehet teljesen felhőtlen: elhagyta a csapatot a vezető producer, Tomek Gop, aki mondhatni a The Witcher arca volt a publikum felé.

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.

E3 2011: Új Witcher-játékon dolgozik a CD Projekt

Nem sokat pihen a CD Projekt: úgy tűnik, hogy a The Witcher 2 hatalmas siker, s ezt kihasználva máris új játékot fognak bejelenteni az E3 alkalmával. Hogy pontosan mi lesz ez, az egyelőre kérdés, mindenesetre a fejlesztők megjegyzéseiből azért el lehet kezdeni találgatni.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

Hazai eladási toplista - az idei év első hetéről

Az idei év első eladási toplistája sem hozott túl sok meglepetést, az élboly gyakorlatilag még mindig ugyanazokból áll össze, akikből hetekkel ezelőtt is.