6 millió eladott példánynál jár a The Witcher-széria

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 26.
  • Hír
A CD Projekt RED mérföldkőhöz érkezett a The Witcher-sorozattal. A széria két darabjából hatmillió példány talált gazdára, Ríviai Geralt kalandjai immáron hat éve kápráztatják el az érett szerepjátékok kedvelőit.

A The Witcher-sorozatból már több mint hatmillió példány talált gazdára, erősítette meg a CD Projekt RED. A kritikusok által is elismert széria 2007 óta van jelen, s azóta népszerűsége folyamatosan növekszik. A harmadik rész jövőre landol a boltokban PS4-en és Xbox One-on.

Az Eurogamernek adott interjújában a stúdió fejese, Adam Badowski kiemelte, hogy a CD Projekt RED-nél olyan ötletekre építkeznek, amellyel mindig a játékosoknak kedveskednek, nem pedig a befektetőknek. Már a kezdetektől fogva az volt a terv, hogy a játékosok és a fejlesztők között teljes összhang mutatkozzon, a lengyelek nem az önpusztító üzleti oldalt tartják szem előtt, hanem a gamerek igényeit. A srácok azt remélik, hogy a rajongók a jövőben is velük tartanak.

A hatodik születésnap, illetve az eladási mérföldkő kapcsán kiadott infógrafikát fentebb nézhetitek meg.

A The Witcher 3: Wild Hunt jövőre jelenik meg (az Amazon webáruház már napra pontos dátummal szolgált, szerintük 2014. szeptember 30-án jön a játék), de a stúdió emellett az ígéretes Cyberpunk 2077-et is kalapálja.

11.
11.
Soproni
Ezt a 6 milliót úgy nézzétek hogy a tengerentúlon nem annyira ismert ez a játék.
10.
10.
Juha
A cikkből kimaradt a PC-s megjelenés, pedig ott van a képen is.
#2: Hát ha nem is az ugrás miatt, de azért a 36 féle hajstílus miatt mindenképp érdemes megvenni :)
9.
9.
Venom88
a második része örök kedvenc. harmadszor viszem végig.
ahhoz képest h milyen minőségi játék tényleg kevés a 6 millió főleg h a két részből adódik össze
5.
5.
dBLOOD
A befektető helyett a megfelelő szó: kiadó.
A fostesda nem fog tanulni semmit, olyan mint Bourbonok, semmit sem tanultak, semmit sem felejtettek. A Bioware pedig egyrészt EA, másrészt ott a gyökér producer szokta szétb*szni a játékokat és franchise-okat, nem a fejlesztők.
Nekem is megvan mindkét Witcher, a hatmillió pedig szép szám egy rpg-től manapság, amikor minden programozott birka az ostoba, kontrollerre írt akciójátékokat veszi.
3.
3.
christopher24
Pont tegnap fejeztem be a Witcher 2-t. A lengyel srácok megmutatták hogy kell olyan RPG-t csinálni, ahol tényleg hatással vannak a döntések az egész történetre. A Bioware-nek és Bethesda-nak van mit tanulnia.
2.
2.
#1: Najó azért nem pont a "witchers can jump"-ra értettem.
1.
1.
Na, ezek szép statok. Nálan el is adta magát a játék.
Utána meg a Cyberpunk..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...