Borderlands PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Képzeld a Mad Maxet játék formájában, a Diablo legjobb tulajdonságaival, egy csipetnyi Deadwood-hangulattal megszórva. Furcsa, ugye? Az.
1615384800

Megvan, ki játssza Krieget a Borderlands-filmben

Új nevet lepleztek le a Borderlands-film színészgárdájából, ezúttal a Krieget alakító Florian Munteanu mutatkozhatott be a nagyközönség előtt. A színészt korábban a Creed II-ben láthattuk.
1614783600

Megvan a Borderlands-film Tiny Tinája

Egyre jobban körvonalazódik a Borderlands-mozi szereplőgárdája. Jack Black, Jamie Lee Curtis, Cate Blanchett és Kevin Hart után most Ariana Greenblatt is csatlakozott a stábhoz, aki a robbantásmániás Tiny Tinát alakítja majd.
1613116800

Jack Black lesz Claptrap a Borderlands-filmben

Folyamatosan csepegteti a Lionsgate a Borderlands-film színészgárdájának neveit, most éppen azt tudtuk meg, hogy a rajongók kedvencét, Claptrapet Jack Black szólaltatja majd meg.
1612886400

Jamie Lee Curtis is szerepel a Borderlands-filmben

Újabb névvel bővült a Borderlands-mozi színészgárdája: a Collider hivatalos forrásból származó értesülései szerint Jamie Lee Curtis is szerepet kapott a looter-shooter adaptációjában.
1612339200

Az Embracer Group megvette a Gearboxot

Eddigi legnagyobb vásárlását jelentette be az Embracer Group a Gearbox Entertainment megszerzésével. A Borderlands-szériáról ismert stúdió a cégcsoport hetedik nagy divíziója lesz, többek közt a THQ Nordic és a Saber mellett.
1611734400

Kevin Hart a Borderlands-film fedélzetén

Hamarosan megkezdődik a Borderlands mozis adaptációjának budapesti forgatása, és már azt is tudjuk, hogy ki játssza Roland, az elitkatona szerepét. Cate Blanchett Lilithje mellett Kevin Hartot láthatjuk majd a vásznon.
1610103600

Budapesten forgatják a Borderlands-filmet

Újabb videojátékból készülő filmadaptációnak fog otthont adni szeretett fővárosunk az év végén, habár valószínűleg Budapest látványosságai nem igazán fognak visszaköszönni Pandora kietlen vidékein.
1590996600

Brit toplista: élen a definitív Xenoblade Chronicles

Több érdekes változást is hozott a legutóbbi brit játékeladási toplista, így például a Xenoblade Chronicles: Definitive Edition érkezésével az Animal Crossing: New Horizons három hete tartó uralma is véget ért.
1590771600

Hivatalos: Cate Blanchett lesz Lilith

Sikerrel zajlottak a tárgyalások Cate Blanchett és a Lionsgate között, így a színésznő alakíthatja majd a filmadaptációban a Borderlands-sorozat egyik ikonikus karakterét, Lilithet .
1588777200

Borderlands-film - Lilith szerepében Cate Blanchett?

A Gearbox rákapcsolt mostanában adaptációk terén, hiszen amellett, hogy tévésorozat készül a Brothers in Arms alapján, jön a Borderlands-film is. A hírek szerint az egyik főszerepet Cate Blanchett kaphatja.