Borderlands PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Képzeld a Mad Maxet játék formájában, a Diablo legjobb tulajdonságaival, egy csipetnyi Deadwood-hangulattal megszórva. Furcsa, ugye? Az.
1337781600

3 millió Max Payne 3, csúszik az XCOM FPS

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését, amiből az is kiderül többek között, hogy a Max Payne 3-ból már most kiszállítottak az üzleteknek 3 millió példányt, az XCOM FPS - ami nem összekeverendő az Enemy Unknown stratégiával - pedig csak 2013 áprilisa után jelenhet meg.
1321963200

Ma jelenik meg a Borderlands-regény

A Borderlands sem kerülhette el a sorsát, ma kerül boltokba a méltán népszerű FPS-RPG hibrid regényváltozata, amely Roland, a katona történetét meséli majd el. Arról egyelőre nincs hír, hogy a The Fallen alcímet viselő könyv magyarul is megjelenik-e, de angolul azonnal bele is olvashattok!
1321891200

Nagyobb irodába költözik a Gearbox

Láthatóan jól megy a Gearboxnak, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy egy új, sokkal nagyobb irodába költözik. Legalábbis akkor, ha az új irodának helyt adó épület elkészül, ami valamikor 2013-ban esedékes. Szóval a hír címe az is lehet, hogy majd egyszer új irodába költözik a Gearbox.
1320831000

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.
1316354400

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.
1311670800

Take-Two: jó befektetés lennénk

A Take-Two valóban nagy irigység tárgya üzleti körökben, hiszen olyan hatalmas, már jól bejáratott címekkel rendelkeznek, mint a Grand Theft Auto, a Max Payne, a Red Dead vagy a BioShock. A cég azonban egyelőre még élvezi a függetlenséget, nem adja magát.
1306315800

Tarol a Red Dead Redemption, késik a Spec Ops

A Take-Two kiadta a 2011-es pénzügyi évéről szóló helyzetjelentését, amiből kiderül: a kiadó végre nyereséges lett, a Red Dead Redemption még mindig tarol, és várhatóan az L.A. Noire is sikeres lesz. Elemzők szerint a Take-Two most érte el azt az egyensúlyt, hogy fel lehessen vásárolni.
1303383600

Titokban készül a Borderlands 2?

Mostanában gyanúsan sok bejelentetlen játékról kapunk információkat a hanyag fejlesztők önéletrajzaiból, így került elénk a Borderlands folytatásának lehetősége is. A 2009-ben megjelent, különös hangulatú shooter hatalmas siker volt, így a kiadó valószínűleg további bőrt szeretne lehúzni a témáról.
1297252859

Take-Two jelentés: 8 millió Red Dead Redemption

A Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a Red Dead Redemption immár 8 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet, de szépen fogyott az új NBA és a Civilization V is. A kiadó nyeresége csak minimálisan emelkedett, de úgy tűnik, a célját elérte: megy neki az üzlet GTA nélkül is.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!