Borderlands PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Képzeld a Mad Maxet játék formájában, a Diablo legjobb tulajdonságaival, egy csipetnyi Deadwood-hangulattal megszórva. Furcsa, ugye? Az.

Már készül a harmadik Borderlands DLC csomag

A Gearbox által fejlesztett Borderlands már túl van két letölthető csomagon, és a fejlesztők már dolgoznak a harmadikon is, amelyben a szintkorlátot is növelik.

A következő heti játékmegjelenések és mozifilmek

A kiadók lassan kezdenek feléledni a karácsonyi elhízásból. Jön a Borderlands DLC, a Bayonetta, a Darksiders, a Matt Hazard 2, és mozikban az új Sherlock Holmes is!

Borderlands - A második DLC kedvcsinálója

Tegnap vált elérhetővé a Mad Moxxi's Underdome Riot címre keresztelt DLC Xbox 360-ra, január 7én pedig PS3-ra is megérkezik a most mozgásbe lendülő csomag.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az ünnepi forgatagban kissé megkésve, de végtére is elkészült az e heti megjelenéseket felvonultató listánk - persze sok jóról amúgy sem maradtatok volna le...

Borderlands - úton a második kiegészítő

Mad Moxxi's Underdome Riot címmel már készül a Borderlands második DLC-je: a név is sejteti, hogy a kiegészítő intenzív egyjátékos és kooperatív élményt ígér.

Új játékon munkálkodik a Gearbox csapata

A Brothers in Arms széria, és legutóbb a Borderlands munkálataiért felelős Gearbox egy titkos játékon dolgozik, derült ki a kreatív igazgató Twitter bejegyzéséből.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár észrevehetően kezd lecsengeni a nagy őszi játékáradat, azért még mindig akad egy-két érdekesség az ínyencek számára - ilyen PSP-s Tekken 6 is.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

Sikeres a Borderlands, jöhet a folytatás?

Mike Neumann, a Gearbox kreatív igazgatója egy interjú során elmondta, hogy elképzelhető egy folytatás a nem rég megjelent Borderlands című játékhoz.

Borderlands

Szóval hallani akarsz egy jó sztorit, mi? A vakmerő és indiszkrét kincsvadászokról? Hehe, szerencséd van! Ahh, Pandora! Ez volt az otthonuk, de kertelés nélkül állíthatom, hogy ez nem a béke és a szeretet planétája. Egy kietlen határvidék, amely igazán veszélyes a vakmerő bolondok számára. Talán én is bolond vagyok, de korántsem annyira, mint a többiek, akiket elnyeltek Pandora kősivatagai. Az emberek beszélnek egy legendáról, a Vault legendájáról. Az apám még a halálos ágyán is ezt emlegette. Ez egy felfoghatatlan idegen technológia, amit ha birtokolsz, mérhetetlen hírnévre, hatalomra és nőkre tehetsz szert. Sokan próbálták már megszerezni a Vaultot, az ő krónikájukat mesélem el most. A legenda minden egyes szava igaz, és itt van Pandorán!