Borderlands PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Képzeld a Mad Maxet játék formájában, a Diablo legjobb tulajdonságaival, egy csipetnyi Deadwood-hangulattal megszórva. Furcsa, ugye? Az.
1287330498

Borderlands GOTY Edition kedvcsináló

Már a boltok polcain van a Borderlands játékot és annak összes kiegészítőjét tartalmazó Game of the Year Edition, így kedvcsinálónak a Gearbox kiadott egy laza kis előzetest is. A fejlesztők fantasztikus humorról tesznek tanúbizonyságot a videóban, megtekintése erősen ajánlott!
1286794088

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az Electronic Artsot megizzasztotta rendesen, de a jövő héten végtére is boltokba kerülhet az új Medal of Honor. Jack Thompson sem aggódik, mint mondta, ő már győzött, úgy tűnik elég neki annyi, hogy a multiplayer módban már nem a tálibokkal, hanem az "ellenséges erőkkel" lőhetünk az amerikaiakra.
1286362846

Duke Nukem demó-kód a Borderlands GOTY mellé

A Gearbox bejelentette, hogy az egyébként is kívánatos Borderlands Game of the Year Edition kiadás mellé odarámolnak egy exkluzív kódot a Duke Nukem demó letöltéséhez. De mindez nem azt jelenti, hogy mostanában érkezne a Duke régóta várt kipróbálható verziója.
1285584248

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elégedetten pásztázzuk a heti megjelenési listát: itt az ősz, jobbnál-jobb játékok fognak mostanában megjelenni. Végre itt a Dead Rising második része, jön a FIFA 11 és egy minden eddiginél rockcentrikusabb epizóddal tér vissza a Guitar Hero-sorozat is - lehet hangolni azt a műanyag gitárt!
1283858214

Ingyenes szintemelés várható a Borderlandshez

A Gearbox példátlanul korrekt módon úgy döntött, hogy nem a következő, Claptrap's New Robot Revolution nevet viselő DLC-vel, hanem egy ingyenes frissítéssel növelik a szinthatárt a Borderlandsben. Randy Pitchford ezt az októberben érkező GOTY-kiadás kapcsán erősítette meg.
1283607318

Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.
1281615883

Jön a negyedik Borderlands DLC

A Borderlands felépítése egyértelműen a letölthető tartalmaknak kedvez, amit a Gearbox szépen kihasznál. Az új DLC a Claptrap’s New Robot Revolution néven fut, és idén szeptemberben lesz elérhető Xbox Live-on, valamint PSN-en, 9,99 dolláros áron.
1278687060

Valószínűleg készül a Borderlands GOTY Edition

Egyelőre még csak pletyka szinten tessék kezelni, mindenesetre az egyik külföldi bolt kínálatában feltűnt a Borderlands GOTY változatához járó könyvecske.
1270456980

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alig lesz megjelenő játék a héten, mindössze a Lead and Gold és a Borderlands kiegészítőinek lemezes változata kerül majd boltokba, illetve jön a Mass Effect 2 új DLC-je is.
1267541940

Lemezen is megjelennek a Borderlands kiegészítői

A Borderlands három kiegészítője csak letölthető formában szerezhető be, hamarosan azonban egyetlen lemezre összegyűjtve, dobozban kerülhetnek boltokba a DLC-k.