Borderlands PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Képzeld a Mad Maxet játék formájában, a Diablo legjobb tulajdonságaival, egy csipetnyi Deadwood-hangulattal megszórva. Furcsa, ugye? Az.

Újabb kulcsfigura távozott a Gearboxtól

A Borderlands 2 vezető írója után a sorozat egy másik fontos készítője lépett le a Gearboxtól. Matthew Armstrong a hírt a Twitteren hintette el, mint írta, "új kalandokat keres", barátságban távozott, nem rúgták ki.

Újra működik a PS3-as Borderlands multija

Tavaly több játék többjátékos módja leállt a GameSpy megszűnése miatt, de voltak olyan fejlesztők, akik nem hagyták cserben a játékosaikat. Ilyen a Gearbox is, ami újra működésre bírta a Borderlands PS3-as változatát.

Elhagyta a Gearboxot a Borderlands 2 írója

Anthony Burch, a Borderlands 2 vezető írója elhagyta a Gearbox Software-t és Los Angelesbe költözött, ahol a sorozatbizniszben próbál majd szerencsét. A humorát a jövőben más médiumon élvezhetjük.

Borderlands 3 bejelentés jöhet a hétvégén?

A hétvégén zajlik a PAX South, amelyen a Gearbox több alkalommal is előadást tart. A csapat vezérigazgatója ezzel együtt arra célozgatott, hogy vasárnap még egy Borderlands 3 bejelentést is kaphatunk.

Készül a Borderlands: Remastered Edition?

A Borderlands ugyan még idén sem merészkedett át az újgenerációs konzolokra, azonban ha minden jól megy, hamarosan megkezdődhet a költözködés: állítólag jön a Borderlands: Remastered Edition.

Újra működni fog a PC-s Borderlands multija

A május végén leállt GameSpy miatt több játéknak is megszűnt a többjátékos módja, köztük volt a Borderlands is. A Gearbox akkor megígérte, hogy próbálnak megoldást találni a problémára, és úgy tűnik, ez most sikerült is.

Jön az új Borderlands-képregény

Ha nincs türelmed kivárni a Borderlands: The Pre-Sequel! októberi megjelenését, adunk egy tippet, mivel ütheted el az időt addig: hamarosan indul az új Borderlands-képregénysorozat, ami az első rész történései előtt játszódik.

Előzmény készül a Borderlands 2-höz?

A pletykák szerint új Borderlands készül, a játék az első rész történései után, de a második epizód előtt játszódna. Bár a 2K Games nem kommentálta a híreket, kis szerencsével már a hétvégén leleplezhetik a címet.

A Gearbox is készíthetett volna Call of Dutyt

Vajon milyen lehetett volna egy Call of Duty a Gearbox Software tolmácsolásában? Egy Borderlands-szerű nyitott világú háborús shooter? Nos, egy időben a csapat és az Activision is fontolóra vette az ötletet.

3 millió Max Payne 3, csúszik az XCOM FPS

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését, amiből az is kiderül többek között, hogy a Max Payne 3-ból már most kiszállítottak az üzleteknek 3 millió példányt, az XCOM FPS - ami nem összekeverendő az Enemy Unknown stratégiával - pedig csak 2013 áprilisa után jelenhet meg.