iOS-re és Androidra költözik a GTA: Vice City

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy évvel a Grand Theft Auto III okostelefonokra és tabletekre szánt verziója után a Rockstar Games másik nagy dobása is tiszteletét teszi iOS-en és Androidon. A GTA: Vice City 10th Anniversary még ebben az évben napvilágot lát, a PS2-es verzió tizedik születésnapjának apropóján.

Nem lepődtünk meg túlzottan a Rockstar Games mai bejelentésén, hiszen a GTA III után sejteni lehetett, hogy a sandbox széria előző generációs darabjai közül a Vice City is tiszteletét teszi okostelefonokon és tableteken. A kontrolleres irányítást fogyaszthatóan ültették át tavaly az érintőképernyőre, így már úton-útfélen hódolhatunk Tommy Vercetti felemelkedésének.

Pontos megjelenési dátummal még nem szolgálhatunk, annyi azonban bizonyos, hogy még az év végén napvilágot lát a GTA: Vice City 10th Anniversary HD-látvánnyal és "számos fejlesztéssel" megspékelve.

A tizedik évforduló alkalmából a Rockstar delejes marketingkampánnyal készül a megjelenésre: soha nem látott artworköket és trailereket kapunk, illetve frankó gamer ereklyéket vásárolhatunk a Rockstar boltjában.

A támogatott készülékek listája még nem végleges, iránymutatásként nézd meg a GTA III-hoz kapcsolódó korábbi hírünket.

18.
18.
zola90
Hmm ideje lenne egy okostelonak.
17.
17.
TotoGM
#16: Csak szebbek a színek, a modellek megvilágítása, esőcseppeken effekt van, nem sima textúra, versenykocsiknál egy kis járatás után lehet látni, hogy forró a motor, mert arra is telepítettek effektet. Persze új modellek kellettek bele, mert eredetileg rosszabb lett volna, de így sokkal jobb. És nem homályos a kép, ki sem próbáltad még szerintem.
16.
16.
Stranger
#15: Mi idegen benne? ENB-vel SSAO+Tükröződés a kocsikra. Vice Cry mod-al új növényzet, de látom az neked is fent van. A tiédnél ha megmozdulunk homályos az egész kép, ismerem azt is... xd
15.
15.
TotoGM
#10: Gondolom ezt se te csináltad! :D Ráadásul kész sincs, és kissé idegen. Az én változatom a legjobb. Aki ki szeretné próbálni, használja Googlet, és írja be vice city toto games nevet.
http://kepkezelo.com/images/ulu1eyrcnq9wbboqoxv.png
Eredetitől sokkal jobb, lényegében olyan, ahogy a fejlesztők eredetileg elképzelték, új, rejtett grafikai beállítás is bekapcsolásra került....
14.
14.
kari92
Aaa mekkora jóság :-D GTA 3 után remélem ez is szépen fog futni a Samsung Galaxy Tab 10.1-en,aztán jövőre ugyis lecserélem egy 4 magos tabletre :-)
13.
13.
frenkyboyhun
Úh de várom
12.
12.
Batman
A GTA 3-mat kitoltam iPaden és ezt is kifogom. Imádom amikor ilyen régi klasszikusokat újra elővehetek. Egy hete kb a Carmageddon volt soron, na annak is örültem mint majom a farkának.
11.
11.
markoci555
ez elég fasza, én már a gta 3-nál örültem, hát még ez, ezzel a gta-val is nagyon sokat nyomtam régen
10.
10.
Stranger
#2: Nekem is: xd
http://i754.photobucket.com/albums/xx184/TheScure/1-3.png
http://i754.photobucket.com/albums/xx184/TheScure/2-2.png
9.
9.
angelus7
8.
8.
Tyler89
Ezt muszáj lesz beszerezni! Kedvenc GTA! Most hogy a IV-el játszom, eszembe jutott, hogy jó lenne "retrózni". Hát ha ilyen formában... Ám legyen! :D
6.
6.
ATi0021
Eddigi GTA-k közül a kedvencem. A Miami hangulat a rengeteg Scarface utalás egyszerűen zseniális benne. Nagyon remélem, hogy a Rockstar a GTA VI-ban ismét visszatér Floridába. Azért arra kíváncsi leszek, hogy a The Driver nevű küldi milyen lesz benne. Még PC-n egér, billel is nagyon nehéz volt, akkor mi lesz telón már csak a mobilos GTA3 irányításából is kiindulva.
5.
5.
Sun9us
Az igen, nagyon várós...
4.
4.
mestermagyar
VÁÁÁÁH JÖJJÖN MÁR KI AZ ÚJ TELÓ. Még az sima gta-t sem tudtam androidon kijátszani.

A gameloft féle gangstar sorozat ellen biztos gyözni fog.
2.
2.
TotoGM
Aki PC-n jobb minőségben ki szeretné próbálni, van egy ajánlatom...
http://kepkezelo.com/images/06bto3zckuohulujlz5p.png
http://kepkezelo.com/images/ihzsp5mw6j1nzewbq01a.png
http://kepkezelo.com/images/ulu1eyrcnq9wbboqoxv.png
:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...