Mass Effect 2

A Star Wars: Knight of the Old Republic alkotóinak népszerű szerepjátéka folytatódik, PC-n és Xbox 360 konzolon.
1297432800

Új zeneszerző dolgozik a Mass Effect 3-on

Ha megkérdeznél, hogy mi tetszett legjobban a Mass Effect első részében, azt mondtam volna, hogy a zene. Hogy mi tetszett a második részben? Minden, de mégis kiemelném a zenét. Na, ezek után kissé kellemetlenül érintett a hír, hogy a sorozat eddigi zeneszerzője helyére új érkezik a harmadik epizódhoz.
1296822600

Az élen nyitott itthon a Dead Space 2

Ahogy megjelent, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistákon a Dead Space második része. Mi egyáltalán nem csodálkozunk ezen, a játék nagyon jól sikerült, azon viszont annál inkább meglepődtünk, hogy Xbox 360-on a Kinect Sportsot nem sikerült megelőznie.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.
1296486000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb hazai játékeladásai toplisták, s bár a csúcstartó még mindig a World of Warcraft előfizetői kártyája, néhány érdekes változás történt az elmúlt héten: a Kinect Sports például egészen a második helyre kapaszkodott fel, ami egyúttal a Kinect hazai sikerét is kiválóan prezentálja.
1296054013

Mass Effect 2 PS3 - baj van a mentésekkel

Nem megy könnyedén a Bioware-nak a Mass Effect-széria debütálása a japánok konzolján. Több játékos panaszkodik arra ugyanis, hogy a mentett fájljaik sérültté várnak és nem tudják az állást betölteni. A fejlesztők tudnak a hibáról, és hamarosan orvosolják azt.
1295514861

Mass Effect 2 - melyik változat a szebb?

Boltokban a Mass Effect 2 PlayStation 3-as változata, a GameTrailers pedig kapva kapott az alkalmon, és összehasonlította a játék új és Xbox 360-as verzióját. Az alábbi videó már csak azért is érdekes, hogy mert a most megjelent kiadás, már a Mass Effect 3 engine-jét használja.
1295269200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy ez a hét a PlayStation 3-játékosok hete lesz, a LittleBigPlanet 2 és a Mass Effect 2 új verziója miatt mindenképpen érdemes beizzítani a kontrollereket. A többi platformon is lesz megjelenés persze, igaz, ott már jóval szerényebb címekre számíthatunk.
1295248813

Mass Effect 2 PS3 - jobb lesz, mint a demó

Sokan panaszkodtak a Bioware szerepjátékának PlayStation 3-as demójára, hiszen a grafikai összkép meglehetősen csalódott reakciókat váltott ki egyesekből. Megijedni nem kell, a fejlesztők nyilatkozata szerint a végleges változat lényegesen jobb lesz, mint a kipróbálható változat.
1294930800

Mass Effect 2 - PS3-as launch trailer

Napok kérdése, és megjelenik a PlayStation 3-as Mass Effect 2, ami persze egy újabb lehetőséget jelentett a Bioware-nek arra, hogy kiadjon még egy előzetest. Már szinte annyira várjuk a játék PS3-as portját, mintha egy teljesen új játék lenne. Hihetetlen.
1294912800

GDC 2011: Hét GDCA-jelölést kapott a Limbo

Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards díjátadó jelöltjeit. A Game Developers Conference részeként megrendezendő eseményen a fejlesztők nevezhetik, majd választhatják ki az elmúlt időszak legjobb játékait, így nem véletlen, hogy a Limbo is magához méltó figyelmet kaphat végre.