Mass Effect 2

A Star Wars: Knight of the Old Republic alkotóinak népszerű szerepjátéka folytatódik, PC-n és Xbox 360 konzolon.

Friss előzetesen a Mass Effect anime

A Mass Effect: Paragon Lost egy egész estés animációs film, mely a harmadik videojáték előzményeit meséli el. Főszereplőnk James Vega lesz, az ő történetén keresztül ismerhetjük meg az Alliance Marine korai éveit. Az animét a műfajban jártas Production I.G. kalapálja össze.

Elsőnapos DLC-ket akarnak a rajongók

Legalábbis a BioWare szerint. Habár az interneten úgy tűnhet, hogy valójában mindenki utálja az első napon megjelenő DLC-ket, sőt, sokan undorító húzásnak is tartják, mégsem ez a helyzet. A legtöbb rajongó igenis azt akarja, hogy rögtön ott legyen az extra tartalom.

Greg Zeschuk elhagyta a BioWare-t?

Egy német gamer weboldal jelentése szerint a BioWare egyik alapítója, Greg Zeschuk májusban, az átszervezések bejelentése után elhagyta a méltán népszerű fejlesztőcéget, hogy jól megérdemelt pihenését élvezze a családjával. A BioWare austini stúdiójának élére új vezető állt. (Frissítve!)

E3 2012: Wii U-ra jöhet a Mass Effect?

Eggyel több ok, amiért ma mindenkinek érdemes velünk tartania a Nintendo E3-as konferenciájára. A Mass Effect Facebook-oldalán éppen most hintették el, hogy mindenképpen csekkoljuk a prezentációt, mert kellemes meglepetések várhatnak ránk. Persze ezután már aligha lesz meglepetés...

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!

Videón a törölt Mass Effect FPS

Végre videón is megcsodálhatjuk a Mass Effect FPS-változatát, s bár örülünk, hogy a BioWare végül lemondott a projektről, azért mindenképpen érdekes, milyen elképzelései voltak a patinás stúdiónak a népszerű szerepjátékszériával. Az új mozgókép egy perc hosszú, csekkoljátok!

Így áll az N7-es páncél a Final Fantasy hősein

A múltkori, kissé késve érkezett screenshot után újabb látnivalókat kaptunk a Final Fantasy XIII-2 legfrissebb DLC-jéből, amiben a méltán népszerű N7-es páncélt öltheti fel magára a játék két hőse a Mass Effectből. Az első trailer mellett befutott egy raklapnyi screenshot is, nézzük meg őket!

Mass Effect DLC-t kap a Final Fantasy XIII-2

Igen, a cím nem elírás, bár én magam sem nagyon akarom elhinni. Korábbi pletykák már utaltak rá, hogy esetleg a Mass Effect valamilyen formában megjelenhet a legújabb Final Fantasyben, de a Famitsu mostani száma, úgy tűnik, hogy megerősíti ezeket a híreszteléseket. (Képpel frissítve!)

Ilyen lett volna a Mass Effect FPS

Merthogy készült FPS a Mass Effect alapján, más kérdés, hogy a projektet négy hónapnyi fejlesztés után elkaszálták. A BioWare szerint a Team Assault kódnevet viselő ötletből nőtte ki magát az a többjátékos kooperatív mód, ami immár az új játék szerves részét képezi.

Már az első résztől akartak Mass Effect-multiplayert

Nem hirtelen jött ötlet tehát, hogy többjátékos módot varázsoljanak a sorozat harmadik részébe. A BioWare már eddig is azon ügyködött, hogy legyen multiplayer, de eddig inkább a történet szentségét és sérthetetlenségét helyezték előtérbe, így maradt a single.