Mass Effect 2

A Star Wars: Knight of the Old Republic alkotóinak népszerű szerepjátéka folytatódik, PC-n és Xbox 360 konzolon.
1302505145

Mass Effect - MMO-ként folytatódhat?

Sokan filozofáltak már azon, vajon a Mass Effect 3 után miként is folytatódik majd a sorozat? A készítők elmondása szerint már régóta gondolkoznak azon, hogy valamiféle többjátékos elemet vigyenek a szériába, ennek megfelelően pedig egy MMO megjelenése sincs kizárva a jövőben.
1302190200

Anime készül a Mass Effect alapján

Úgy tűnik, az Electronic Arts rákapott az animékre, ami tulajdonképpen nem is meglepő: az eddigi adaptációi bejöttek a közönségnek, egy új szemszögből, friss stílusban ismerhették meg a rajongók a kedvenc univerzumukat. Anime készül a Mass Effect alapján is, várhatóan jövőre lesz a premier.
1301377223

Mozgásban a Mass Effect 2: Arrival DLC

Megannyi pletyka után az EA végre hivatalosan is megerősítette a Mass Effect 2 utolsó nagyobb frissítésének megjelenési dátumát. A bejelentés mellé megérkezett a trailer is. A legszebb az egészben, hogy nem kell hosszú heteket várni rá, a mai nap folyamán letölthetővé válik Xbox Live-on, PSN-en és PC-n is.
1301322600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a héten nem lesz olyan bőségben részünk, mint legutóbb, azért most sem panaszkodhatunk. A legnagyobb címnek kétségtelenül az új Need for Speed ígérkezik, amely szokatlan módon, már tavasszal boltokba kerül - mindennek persze oka van, a Shift már külön utakon jár.
1300462497

Hó végén jön a Mass Effect 2 utolsó DLC-je

Beigazolódtak a korábbi pletykák, és végre értelmet nyertek a korábbi teaser anyagok is: a Bioware hivatalosan is bejelentette a Mass Effect 2 legújabb, s egyben utolsó letölthető kiegészítőjét, az Arrivalt, amely összeköti a játék sztoriját az év végén boltokba kerülő harmadik rész történetével.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1299219310

GDC 2011: Tarolt a Red Dead Redemption

San Franciscoban nemcsak a tömény szakmai megbeszéléseké a terep, hanem átadták a Game Developers Choice Awards díjait is, melyek ismét az iparág krémjének véleményét tükrözik. A buli házigazdája a Double Fine színeiben tündöklő Tim Schafer volt, a nagy nyertes a Rockstar tavalyi gyöngyszeme lett.
1298985346

GDC 2011: Végre elrajtolt a Gaikai bétája

A Game Developers Conference idejére időzítették a Gaikai.com bétaváltozatának indulását: bár az oldal neve nem túl beszédes, azt hiszem, azzal mindent elárulok vele kapcsolatban, hogy amíg itt a böngészőm egyik ablakában írom a hírt, addig a másikban a Mass Effect 2 nyitójelenete zajlik éppen...
1298459872

Mass Effect 2 - közeleg az utolsó DLC

Azt már biztosan tudjuk, hogy lesz még egy letölthető tartalom a Mass Effect második részéhez, a legutóbbi PS3-as javításnak hála viszont már az is körvonalazódik, hogy mire számíthatunk benne. Vajon kiderül, hogyan bukkantak rá a Reaperek a Földre?
1297782000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Tiszavirág életű volt a Dead Space 2 uralkodása, mert bár a Visceral horrorjátéka még mindig népszerű a hazai vásárlók körében, a World of Warcraft előfizetői kártya - a változatosság kedvéért - hamar visszavette a vezetést. A dobogó harmadik fokára a Kinect Sports állhatott fel.