Mass Effect 2

A Star Wars: Knight of the Old Republic alkotóinak népszerű szerepjátéka folytatódik, PC-n és Xbox 360 konzolon.
1290947411

Mass Effect 2 - férfikarakterek többségben

Korábban egyszer már közöltünk érdekes statisztikákat a Mass Effecttel kapcsolatban, most azonban van néhány adatunk a folytatásról is. Ezek ugyan a legtöbb esetben nem meglepőek, viszont érdekes látni, mennyire egyformán gondolkozik a legtöbb gamer.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1289142000

Mass Effect 2 - képregényes átvezetés PS3-ra

Habár még nem hivatalos, de erősen valószínű, hogy a PlayStation 3-ra megjelenő Mass Effect 2-ben a játék egy képregényben fogja elmesélni az előzményeket, vagyis az első rész eseményeit. Ezen kívül persze a PS3-as verzió megkap minden extrát, ami azóta X360-ra megjelent.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1284375540

Kézikonzolos játékon dolgozik a Bioware

A Nintendo DS-es Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood után újra a kézikonzolok felé fordul a Bioware, legalábbis az egyik munkatárs internetes önéletrajza erre enged következtetni. Folytatódik a Sonic-sorozat vagy esetleg más nagygépes címüket ültetik át a marokgépekre?
1284147457

Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker teszt

Idáig is különösen nagy figyelmet fordítottunk a Mass Effect 2-re és a szinte havonta megjelenő remek DLC-kre, de ezúttal a Bioware minden képzeletet felülmúlóan túlteljesítette azt az eleve magas színvonalat, amit idáig is képviselt. Hölgyeim és Uraim, bemutatjuk a Mass Effect 2: Lair of the Shadow Brokert!
1283868387

Mass Effect 2: statisztikákat gyűjt a Bioware

Gondoltad volna, hogy minden egyes döntés, amit a Mass Effect 2 során hozol, nem csak a játékot befolyásolja, de eljut a Bioware-hez is? Persze névtelenül, de ez remek lehetőséget ad a készítőknek arra, hogy megtudják, mit és hogyan csinálnak a játékosok.
1283772526

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.
1283438340

Lair of the Shadow Broker - fergeteges előzetes

Mozifilmeket megszégyenítő előzetessel jelentkezik a Bioware, pedig "csak" egy DLC-ről van szó. Igaz, a Lair of the Shadow Broker lesz a Mass Effect 2 legnagyobb letölthető csomagja, ilyen szintű hangulatra és sztorira azt hiszem senki nem számított.
1283339798

Game Feasttel erősít a Microsoft az ősszel

A Summer of Arcade megédesítette az uborkaszezont, a Limbo, az új Lara Croft-játék és a Castlevania: Harmony of Despair hosszú napokra lekötötték a játékosokat. A Microsoft folytatja a sorozatot, ősszel indul a Game Feast, olvasható Major Nelson blogján.