Mass Effect 2

A Star Wars: Knight of the Old Republic alkotóinak népszerű szerepjátéka folytatódik, PC-n és Xbox 360 konzolon.

Decemberben lesz a Mass Meeting

Decemberben érdemes lehet minden Mass Effect-rajongónak az Odeon-Lloyd mozi felé venni az irányt, hiszen a masseffect.hu stábja igazi közösségi gyűlésre készül, ahol nyereményjátékokkal és garantált ajándékokkal várják a látogatókat. A főszerepet a Mass Effect: Megtorlás című regény kapja.

Bioware: nincs kizárva egy Mass Effect MMO

Olyannyira rákapott az MMORPG-fejlesztésre a kanadai megastúdió, hogy teljesen nyitottak arra a lehetőségre, hogy egyszer egy Mass Effect univerzumára épülő online szerepjátékot készítsenek. Talán egy nap erre is sor kerül, de jelenleg minden figyelmüket a The Old Republic köti le.

Tanulmány a legfélelmetesebb Xbox 360-játékokról

Gondolkoztál már azon, melyek a ma kapható legfélelmetesebb játékok? Melyek vannak tényleg hatással a szervezetedre és a pszichédre? Nem? Nos, van egy cég, amelyik ezen gondolkodott helyetted, s a gondolatot tett követte: felmérést végeztek a témában.

Külsős kiadók is használhatják az Origint

A Steam hatalmas sikerét látva az Electronic Arts létrehozta a maga kis tartalomszolgáltató rendszerét, melyről kezdetben úgy gondolták, hogy csak a saját játékaik terjésztésére használják majd. A népszerűséget látva azonban a kiadó úgy döntött, hamarosan más cégek is igénybe vehetik a szolgáltatást.

Mass Effect 3 - sok lehetőség a fegyvermodolásban

Már nagyon sokszor átrágtuk a témát, miszerint a Mass Effect első részében átláthatatlan volt a fejlesztés, a második részben pedig gyakorlatilag egyáltalán nem is volt. A trilógia befejező epizódjában ezért nagyon oda szeretnék tenni magukat a BioWare-es srácok.

Csak ma ingyenes a Mass Effect képregény

A Dark Horse egy nagyvonalú gesztussal szeretné felfuttatni a Mass Effect alapján készült digitális képregény-sorozatát: ingyenesen elérhetővé tette az első számot. Az ajánlat szigorúan csak a mai napon érvényes - ha lemaradsz róla, fizetned kell. Regisztrálsz, és már a böngésződben lapozhatod.

Bioware: nem fogunk újra hibázni

A Bioware egyik komoly fegyverténye, hogy egyszerre több csapatuk dolgozik több, igazi csúcskategóriás szerepjátékon. Így ha valamelyik brigád elront valamit, abból a többiek tudnak tanulni, és fordítva. A Mass Effect producere elmondta, nem fogják újra elkövetni a múlt hibáit.

Mass Effect MMO lehetséges, de nincs tervben

Ray Muzyka, a Bioware alapítója egyelőre csak legyint a rajongók kívánságaira, mivel jelen állás szerint nincs tervben egy Mass Effect-univerzumában játszódó online játék, bár ennek ellenére a koncepció működhetne. A gyakorlatban ez annyit tesz: vedd meg a The Old Republicot, és reménykedj!

Gears of War 3 - nem fog szerepelni Master Chief

A Gears of War mindig is híres volt a kedves kis meglepetéseiről. Cliff Bleszinski, az Epic design igazgatója bevallotta, hogy extra karakterként megpróbálták megszerezni Master Chiefet is, de a Microsoft nem igazán ment bele a dologba, főként a Gears-játékok brutalitása miatt.

Mass Effect - MMO-ként folytatódhat?

Sokan filozofáltak már azon, vajon a Mass Effect 3 után miként is folytatódik majd a sorozat? A készítők elmondása szerint már régóta gondolkoznak azon, hogy valamiféle többjátékos elemet vigyenek a szériába, ennek megfelelően pedig egy MMO megjelenése sincs kizárva a jövőben.