Mass Effect 2

A Star Wars: Knight of the Old Republic alkotóinak népszerű szerepjátéka folytatódik, PC-n és Xbox 360 konzolon.
Típus: RPG, Sci-Fi

Új DLC-t kap a Mass Effect 2

Most, hogy a játék több helyen letarolta az év végi szavazásokat, és most, hogy bejelentették a készítők a harmadik részt, újabb DLC-vel bővül a Mass Effect 2. Az örömbe némi üröm is vegyült: a Cerberus Network hírszolgáltatása a hónap végén leáll - legalábbis egy időre biztosan.

A Call of Duty: Black Ops volt a kalózok kedvence

Nem csak a vásárlók, hanem a kalózok körében is hatalmas népszerűségnek örvend a Call of Duty: Black Ops: PC-n ezt a játékot töltötték le a legtöbbször, és az Xbox 360-as címek között is a top 5-ben szerepel. Érdekesség, hogy már a Modern Warfare 2 is kedvenc volt a torrentoldalakon.

Mass Effect 2 - a PS3-as a legjobb verzió

Azt eddig is tudtuk, hogy a Bioware komolyan belehúz a Mass Effect 2 PS3-as verziójába, hogy ezzel kárpótolják a rajongókat azért, hogy az első rész nem készülhetett el a Sony konzoljára. Az új előzetesből az is kiderül, hogy rengeteget finomítottak és fejlesztettek a játékot.

Bioware-alapítók az AIAS Hall of Fame-ben

Az amerikai Interaktív Művészetek és Tudományok Akadémiája (AIAS) eddig évente csupán egy jelöltet választott a tagjai közé a játékiparból. Ez azonban idén megváltozik, hiszen a Bioware két alapítója egyszerre kerül be a Hall of Fame-be, aminek mindannyian nagyon örülünk.

Új motorral jön a PS3-as Mass Effect 2

A Mass Effect harmadik része új motort fog kapni, és ezt az engine-t használja majd a Mass Effect 2 PS3-as változata is. Ezt az új verzió producere erősítette meg, aki szerint a PS3 ugyanannyira fontos a BioWare számára, mint a PC vagy az Xbox 360 - s mint kiderült, ennek meg is van az eredménye.

Jövő héten jön a Mass Effect 2 PS3-as demója

Látszólag az Electronic Artsnál úgy döntöttek, hogy nem hagyják karácsonyozni a gamereket: jövő héten érkezik a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam kiegészítője, a Hot Pursuit új fizetős DLC-je, a Dead Space 2 demója, és mindennek a tetejébe még a PS3-as Mass Effect 2 kipróbálható verziója is.

Video Game Awards 2010 - a nyertesek

Idén is túlestünk a Video Game Awardson, a rendezvényen papírforma szerint egy raklapnyi új címet jelentettek be. Mi livebloggal, valamint az új bejelentések és trailerek megosztásával kedveskedtünk nektek - VGA-tudósításunkat az egyes kategóriák nyerteseinek felsorolásával zárjuk!

VGA 2010 - kik lesznek a győztesek?

Eseménydús éven vagyunk túl, s bár jó dolognak tartjuk azt, mikor az év legjobb játékait kell kiválasztani, az biztos, hogy ez a nemes feladat a legtöbbször nem túl egyszerű. A Video Game Awardson holnap hajnalban számos kategóriában fogják díjazni a legjobbakat: most négy kategória nevezettjeiről érkeztek kisfilmek.

Januárban jön a PS3-as Mass Effect 2

Elmúlt a bizonytalanság és a kétségbeesés ideje a PlayStation 3 tulajdonosok számára. Az Xbox 360-on és PC-n hódító fantasztikus sci-fi szerepjáték végre megkapta a végleges megjelenési dátumot: extrákkal megtömve januárban fog megjelenni a Bioware klasszikusa.

Mass Effect 2 - férfikarakterek többségben

Korábban egyszer már közöltünk érdekes statisztikákat a Mass Effecttel kapcsolatban, most azonban van néhány adatunk a folytatásról is. Ezek ugyan a legtöbb esetben nem meglepőek, viszont érdekes látni, mennyire egyformán gondolkozik a legtöbb gamer.