Mass Effect 2

A Star Wars: Knight of the Old Republic alkotóinak népszerű szerepjátéka folytatódik, PC-n és Xbox 360 konzolon.

Az összes EA-címből kigyomlálják az online passt

Az Electronic Arts bejelentette, hogy nemcsak a jövőben hagy fel az online pass-rendszer alkalmazásával, de a már megjelent címeiből is kigyomlálja azt. A következő hetekben frissülnek az érintett játékok.

Mass Effect - spin-offokon agyal a BioWare

Persze semmi hivatalos bejelentés vagy ilyesmi, a BioWare munkatársai mindössze egy interjú közben agyaltak azon, milyen lenne, ha az univerzum más karakterekei is saját játékot kapnának.

GDC 2013: Frostbite 3-asok az új BioWare-játékok

Józan paraszti ésszel ugyan eddig is kikövetkeztethető volt, viszont jó érzés a BioWare szájából is hallani: a Dragon Age III és az új Mass Effect is a harmadik generációs Frostbite motorra épül.

Új címen dolgozik a Mass Effect-csapat

Nem véletlenül hátrált ki a BioWare edmontoni stúdiója a Mass Effect mögül, a srácok ugyanis egy vadonatúj címen dolgoznak; a projekt vezetését természetesen Casey Hudson vállalta magára.

Jön a Rizikó Mass Effect-változata

Nem tetszett a Mass Effect 3 vége? Tessék, változtasd meg! A BioWare bejelentette, hogy a Rizikó című társasjátékból Mass Effect-változat készül, a dobozborító terve már meg is leshető.

2014 végén jöhet az új Mass Effect

A BioWare szerint leghamarabb két év múlva jelenhet meg az új Mass Effect, de a 2015-ös premier sincs kizárva. Emellett kiderült, hogy a csapatnak további tervei is vannak a Wii U-t illetően.

Launch traileren a Mass Effect Trilogy

Shepard kapitány már három epikus kalandot élt meg, de nem biztos, hogy minden rajongó ki tudta próbálni a trilógiát. A BioWare szerepjáték-sorozata a héten jelenik meg gyűjteményként, így újabb előzetessel gazdagodtunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz egy-két érdekes cím, jóllehet az igazi megjelenési dömping már lecsengett, nincs más dolgotok, mint vásárolni és játszani. Még szerencse, hogy közeleg az év vége, lesz idő rá bőven!

Mass Effect 4 - előzmény vagy folytatás?

A BioWare nem csinál titkot belőle, hogy dolgozik az új Mass Effecten, azonban a munkálatok még csak az előkészületi fázisnál tartanak. Erről mi sem árulkodik jobban, minthogy Casey Hudson is arról kérdezte a rajongókat, hogy szerintük előzmény vagy folytatás legyen az új játék.

Frostbite 2 motorra épít az új Mass Effect is

A BioWare blogján a montreali stúdió igazgatója erősítette meg, hogy az új Mass Effect immár náluk készül, ráadásul a Frostbite motorra épül. Az úriember szerint számíthatunk rá, hogy belenyúlnak az eddig ismert formulába, viszont a jól ismert alappilléreket nem rombolják le.