Mass Effect 2

A Star Wars: Knight of the Old Republic alkotóinak népszerű szerepjátéka folytatódik, PC-n és Xbox 360 konzolon.
1588831200

Pletyka: készül a Mass Effect-trilógia remastere?

Az Electronic Arts elhintett néhány apró infómorzsát az aktuális üzleti évével kapcsolatban. Eszerint készülőben van több - még be nem jelentett - játékuk is, amelyek nem az évente megjelenő sportcímeikhez köthetőek.
1581663600

Drew Karpyshyn az Archetype-nál folytatja

A Mass Effect és a Star Wars világában is otthonosan mozgó Drew Karpyshyn számos nagyszerű játék létrehozásában vett részt a BioWare-nél. Két éve otthagyta őket, de az Archetype-hoz csatlakozva újra két BioWare-veteránnal dolgozik majd.
1550073643

A BioWare még nem végzett a Mass Effecttel

Ugyan a Mass Effect: Andromeda hűvös fogadtatása után a sorozatot parkolópályára tette az Electronic Arts, azért a BioWare-nek még így is vannak tervei a sorozattal.
1514970024

Az Originen is érhetőek a régi Mass Effectek DLC-i

A rajongók sokáig könyörögtek az EA-nek, hogy az Originre is kerüljenek fel a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 DLC-i - szerencsére ez a nap is eljött! Sajnos külön nem lehet őket megvásárolni, csak bundle-ben, de ez is valami.
1510081128

Tizedik születésnapját ünnepli a Mass Effect

Kicsit csalunk, hiszen hivatalosan csak november végén tölti be tizedik születésnapját a sorozat, de a mai napon tartja a BioWare az N7 Dayt, aminek keretein belül már most megemlékeztek a jeles jubileumról.
1501592400

Elhunyt Corey Gaspur, a Mass Effect tervezője

A BioWare közölte a hírt, miszerint a Mass Effect és a jelenleg is fejlesztés alatt álló Anthem vezető dizájnere, Corey Gaspur sajnálatos módon életét vesztette. A remek szakember közel egy évtizedig dolgozott a csapatnak.
1483644013

Ingyenes a Mass Effect 2

Újabb ingyenes játékra csaphatunk le az Originen - ezúttal a BioWare által fejlesztett Mass Effect második részét tölthetjük le teljesen ingyen. Sokak szerint a sorozat legjobb epizódja trilógia középső része.
1476109800

Phil Spencer: digitálisan is jönnek a régi játékok

Phil Spencer, a Microsoft Xbox-részlegének vezetője a Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva elmondta, komoly terveik vannak az Xbox One visszafelé kompatibilitásával kapcsolatban.
1472734815

Mass Effect - ne számítsunk a trilógia újrázására

Legalábbis Peter Moore, az EA jelenlegi alelnöke szerint. Moore ugyanis az IGN-nek adott interjúban elárulta, az egész cég a jövőbe tekint, és régi játékok leporolása helyett ők az új címek fejlesztésében hisznek.
1470038441

Bezárnak a BioWare fórumai

A legtöbb fórumát augusztus végén bezárja a népszerű fejlesztőstúdió - köztük a Mass Effecthez, a Dragon Age-hez és más sorozatokhoz tartozó topikokat is. A BioWare szerint más közösségi csatornákon beszélgethetnek a rajongók.