Twisted Metal: Head On - Extra Twisted Edition

A PSP-re már megjelent Twisted Metal PlayStation 2-es változata: annyi már most biztos, hogy a port is olyan őrült lesz, mint elődje!

Befejeződött a Twisted Metal-sorozat forgatása

Újabb remek hírt osztottak meg a Peacock gondozásában készülő, a legendás játéksorozaton alapuló sorozattal kapcsolatban.

Will Arnett hangján szólal meg Sweet Tooth a Twisted Metal-sorozatban

A Twisted Metal legendás karaktere, Sweet Tooth is szerepel majd természetesen a Twisted Metal-sorozatban. Most kiderült, hogy melyik színész szólaltatja meg - és az is, hogy ki alakítja ténylegesen.

Újabb ismert színésznővel erősít a Twisted Metal-sorozat

Egy klasszikus horrorfilmsorozatból ismert színésznő is szerepet kap a készülő Twisted Metal-sorozatban, amely a Peacock felületére készül.

A Peacockon talált otthonra a Twisted Metal-sorozat

A Sony Pictures Television és a PlayStation Productions egyre jobban halad a Twisted Metal-játékok sorozatadaptációjával. A forgatókönyvírók és a főszereplő után a streamingszolgáltatót is megtalálták, ami majd műsorra tűzi.

A Firesprite vette át a Twisted Metal-játékot

A legfrissebb beszámolók szerint a Sony szeptemberben felvásárolt stúdiója vette át az új Twisted Metal-játék fejlesztését, miután a menedzsment úgy döntött, hogy elveszi a projektet a Destruction AllStarst jegyző Lucid Gamestől.

A Lucid Games fejlesztheti az új Twisted Metalt

Lapértesülések szerint a Sony a Destruction AllStarst is jegyző Lucid Gamesre bízta a korábban már pletykált, új Twisted Metal fejlesztését, amely egy free-to-play játék lesz. Az biztos, hogy van miből tanulniuk a srácoknak!

Anthony Mackie lesz a Twisted Metal-sorozat főhőse

Kezdenek felpörögni az események a Twisted Metal-sorozat körül, a minap például az derült ki, hogy a Marvel filmes univerzumának Falconja, Anthony Mackie alakítja majd az adaptáció főszerepét.

Új Twisted Metal-játékról pletykálnak

Lassan tíz éve már, hogy utoljára láttunk Twisted Metal-játékot, de lapértesülések szerint a helyzet megváltozhat. Készülőben lehet a széria következő darabja, ami a tervek szerint a sorozatadaptációval együtt debütálna.

Forgatókönyvírókat kapott a Twisted Metal-sorozat

Még 2019-ben jelentették be először, hogy élőszereplős Twisted Metal-sorozat készül a Sony Pictures Televisionnél, most pedig azt is megtudtuk, hogy a Deadpool és a Zombieland szkriptjéért is felelős írók jegyzik majd a sztorit.

Free-to-play játékon dolgozik David Jaffe

Most éppen, és egyelőre az előkészületi munkálatok folynak. A Twisted Metal és a God of War atyjának körülbelül tíz ötlete volt legutóbbi projektje után a "hogyantovábbot" illetően, végül egy free-to-play, böngészőben futtatható TPS mellett tette le a voksát. Kíváncsiak vagyunk, mi lesz belőle!