Portal 2 MAC, PC, PS3, X360

The cake is a lie - tudtuk meg a Portal első részéből, most azonban jön a második rész, mely még több kihívást tartogat majd főhősünk számára. A játék DLC-kkel is rendelkezik, ezek ingyenesek.
1417042719

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.
1411648200

Heti akciók és leárazások - 39. hét

Újabb akciókat kanalaztunk össze számotokra a hétre az ezek után rendszeresen érkező spórolás-centrikus rovatunkban. Kérésetekre a sorba ezúttal a PlayStation Network és az Xbox Live Gold akciói is beálltak.
1405526400

Aperture Tag - Portal, amiben nincs portal gun

Új mod érkezett a Portal 2-höz, és bár az Aperture Taget rajongók készítették, a Valve hivatalosan is elismerte a munkájukat; a játék így a Steam kínálatába is felkerült, most épp 5 euróba fáj.
1381579214

Használat közben a Steam Controller

A Valve most éles körülmények között prezentálja a Steam Controller működését. Ráadásul egy FPS-t és egy stratégiát irányítanak a srácok - játszi könnyedséggel. Több műfajban is remekül használható a kütyü.
1381150808

Ezúttal a Portal 3 címét védették le

Két opció fordulhat elő: vagy lelkes rajongók szórakoznak, vagy a Valve sebtiben védeti le a sikerjátékainak címét. A Half-Life 3 után most a Portal 3-at jegyezték be hasonló körülmények között, ugyanannál a hivatalnál.
1367933400

Pszichológus segítségével kísérletezik a Valve

A Valve-nak meggyőződése, hogy az úgynevezett biovisszajelzések révén lényegesen több információt tudhat meg a játékosokról, ezért most egy pszichológussal agyal azon, hogyan építhetné be ezt az elgondolást a játékaiba.
1362335400

Élőszereplős sorozat készül a Portal alapján

Élőszereplős sorozat készül a Portal alapján, amit ingyenesen követhetünk majd a Machinima YouTube-csatornáján. A szériáért a Fallout: Nuka Break rajongói kisfilm készítői felelnek.
1360247400

Közös játékon dolgozik J.J. Abrams és a Valve

Nem hittük volna, hogy a játéksajtó is J.J. Abrams nevétől fog zengeni, pedig de: az új Star Wars rendezője a Valve-val dolgozik közös játékon, és az is lehet, hogy mozit csinál a Portalból vagy a Half-Life-ból.
1352916048

Végre PS Move-kompatibilis a Portal 2

Mától érhető el Európában a Portal 2: In Motion DLC, melynek segítségével használhatjuk a PlayStation 3 mozgásérzékelős hardverjét a Valve puzzle-játékában. A fejlesztők szerint a játékmenet szinte a feje tetejére áll a Move-val - ha nem hiszed, tekintsd meg az új videót!
1352028013

Mozgásérzékelős lesz a Portal 2

Jövő héttől a PlayStation Move-val is játszható lesz a Portal 2 PS3-as változata, sőt egy külön kiegészítőt is kapunk, amiben új pályák aknázzák ki a mozgásérzékelős kiegészítőben rejlő lehetőségeket. A Valve a minap egy trailert küldött a megjelenés apropóján.