Portal 2 MAC, PC, PS3, X360

The cake is a lie - tudtuk meg a Portal első részéből, most azonban jön a második rész, mely még több kihívást tartogat majd főhősünk számára. A játék DLC-kkel is rendelkezik, ezek ingyenesek.
1351346488

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...
1347282578

Egymilliárdot fizetett volna az EA a Valve-ért

A New York Times értesülései szerint az Electronic Arts évek óta kerülgette a Valve-ot, mígnem odajutottak a tárgyalások, hogy az óriáskiadó már ajánlatot is tett a Half-Life fejlesztőinek: egymilliárd dollárért akarta megvenni a céget. Gabe Newellék valószínűleg nem adták be a derekukat.
1342537200

LEGO formájában is hódíthat a Portal?

Hasonló rajongói kezdeményezésre, ahogyan a Minecraft LEGO-változata is megszülethetett, úgy alakul a helyzet a Portal legósított kiadása körül. Az efféle projektekhez létrehozott szájton óriási támogatást ért el a koncepció, most a LEGO vezetői agyalnak rajta, hogy mi legyen a sorsa.
1340272800

Tanórákon ingyenes lesz a Portal 2

Érdekes kezdeményezésbe fogott a Valve, a washingtoni cég a jövőben az oktatásba is betörne, ehhez a Steamet és a tanulásra is használható játékokat vetné be. A Portal 2 ezért a tanórákon ingyenesen használható majd a diákok számára, ehhez először a tanár regisztrációjára van szükség.
1337266800

Vannak főnökök a Valve-nél is

Az alkalmazottak mindig elismerően nyilatkoznak a Valve-vel kapcsolatban, és a játékiparon belül folyamatosan az a hír terjeng, mennyire jó is ott dolgozni. Erre csak ráerősít a Valve által kiadott kézikönyv, melyet az új alkalmazottaknak szánnak, hogy segítség beilleszkedésüket.
1336554052

Portal 2 - négymillió kelt el, itt az új DLC

A Valve bejelentette, hogy a PC-s és konzolos verziókból együttesen négymillió példányban kelt el a Portal 2 a tavalyi megjelenése óta. A remek adatokat David Sawyer pályatervező osztotta meg a nagyközönséggel. Elérhető a pályaszerkesztő DLC is, Half-Life-ra utaló jelekkel.
1336044600

E3 2012: Ott lesz a Valve, de nem jelent be semmit

A jó hír az, hogy idén ott lesz az E3-on a Valve, az már viszont kevésbé örvendetes információ, hogy nem akar semmit bejelenteni, csak a már futó projektjeit mutogatja majd. Ha készül is folytatása a Half-Life-nak vagy a Left 4 Deadnek, vagy ha lesz is Valve-konzol, azt nem most leplezik le.
1335538800

Mókás előzetesen a Portal 2: Perpetual Testing

Azért szeretjük a Portal 2-t, mert kreatív, eredeti és humoros. Mindez elmondható a Perpetual Testing címen futó DLC-hez érkezett előzetesről is. Tény, hogy már magában a szöveg miatt megéri megtekinteni a trailert, habár nem biztos, hogy J.K. Simmons hallható benne.
1332063000

BAFTA 2012: A Portal 2 lett a legjobb játék

A British Academy Video Game Awards zsűrije sokszor (mindig) a saját országa felé kacsintgat, mielőtt eldönti, hogy melyik játék fogja megnyerni az adott évben a díjakat. Nem történt ez másként most sem, bár a legjobb játék és több más díj nyertese a nem brit fejlesztésű Portal 2 lett.
1331197200

Gabe Newell a Forbes milliárdos listáján

Gabe Newell, a Valve alapítója és legnagyobb tulajdonosa felkerült a Forbes milliárdosokat összegyűjtő listájára. Habár nem tudni pontosan mennyit ér az úriember, sőt valójában a Valve pénzügyi helyzetével sem vagyunk tisztában, a szakértők azért megtippelték a dolgot.