Portal 2 MAC, PC, PS3, X360

The cake is a lie - tudtuk meg a Portal első részéből, most azonban jön a második rész, mely még több kihívást tartogat majd főhősünk számára. A játék DLC-kkel is rendelkezik, ezek ingyenesek.
1302773455

Portal 2 - a PS3-as Steam-támogatás részletei

A Valve végre teljes egészében lerántotta a leplet, hogy az online disztribúciós rendszerük, a Steam hogyan fogja támogatni a Portal 2-t PlayStation 3-on. Nem titok, hogy ez a játékuk lesz az első a konzolon, amely használja a Steamet, Gabe Newell csapata nem bíz semmit a véletlenre.
1302705815

Portal 2 - életmentő csizmák

Megérkezett az Aperture Science termékeit bemutató videócsokor utolsó része. Nem csoda, mivel jövő héten már meg is vehetjük a játékot. A mai videó a főhősre, Chellre összpontosít, ugyanis ő veheti kézbe - azaz lábra - a magas zuhanástól megvédő lábbeliket, miközben sértetlenül érkezik a talajra.
1302429600

Újabb Portal 2 képek, itt az első képregény is

Két hét múlva érkezik a Portal folytatása, és a Valve látszólag ráerősített a marketingre is. Nem csak tonnányi új screenshotot kaptunk, hanem elindult egy új képregénysorozat is, amely az első és a második játék közötti történéseket meséli el - az első epizód már megtekinthető, ráadásul ingyenesen.
1302080425

Portal 2 - vegyél te is lőtornyot!

Minden hétre jut egy kis apróság a Portal 2-ből, ezúttal egy olyan reklámfilmmel gazdagodhatunk, amelynek tárgyai a turretek, azaz a rögzített, mozgásérzékelős lőtornyok. Nem kevés borsot törnek majd az orrunk alá a puzzle feladványok megoldása közben, jó pár tesztkamrát tesznek veszélyessé.
1301386136

Portal 2 - a bizalom tesztje

Megérkezett a Portal 2 videósorozat második része, mely ezúttal a co-op mód legfontosabb elemére koncentrál: a játékosok közti bizalomra. Mivel a játék bármely pontján lesz alkalmunk kiszúrni bajtársunkkal, fontos lesz az együttműködés. Mókás robotjaink ezt prezentálják nekünk.
1300881600

Portal 2 - befektetési lehetőségek az Aperture-nél

Már nincs egy hónap sem hátra a Portal folytatásának megjelenéséig, a Valve ennek apropójából újabb löketet adott a játék marketingkampányának. Az Aperture Investment Opportunity (Aperture befektetési lehetőségek) trailersorozat tegnap indult el, az első részét máris megtekinthetitek!
1300447383

Tévéreklámot kapott a Portal 2

Sem a véletlenre, sem a reklámügynökségekre nem bízta rá a Portal 2 tévéreklámjának elkészítését a Valve. A csapat megunta, hogy az erre szakosodott cégek képtelenek újat mutatni, és hogy mindig csak utólag tudják megvitatni velük, hogy mit ronthattak el a végeredményen.
1300186661

Videón a Portal 2 új karaktere

A Valve is jelen van a Bostonban zajló PAX East 2011-en, ahová egy nyolcperces gameplay felvételt hozott el. A videóban lehull a lepel a Portal 2 új karakteréről, Cave Johnsonról. Hangját a zseniális JK Simmons szólaltatja meg, akit a Spider-Manben láthattunk nagyszájú főszerkesztőként.
1298197800

40 perc marketing Gabe Newell társaságában

Vannak olyan emberek, akikre muszáj figyelni még akkor is, ha nem szeretnénk. Nos, Gabe Newell, a Valve elnöke nem éppen szép ember, és nem is valami szimpatikus, de az tény, hogy tud valamit. Most ő tartott egy 40 perces előadást az egyik amerikai iskola óráján.
1298019650

Nem lesz Move-támogatás a Portal 2-ben

A Valve megerősítette, hogy a korábbi felvetések hamisnak bizonyultak, a Portal 2 nem támogatja a PlayStation Move vezérlőt. Szerintük a német PS Blog bejegyzéséből készült rossz fordítás indította el a pletykákat. Marad a hagyományos terelgetés, de nincs is baj ezzel.